Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Pluspunten:

  • + Geschikt voor de meest gevoelige huid
  • + Geen parfum of parabenen
  • + De crème voelt heerlijk en trekt snel in

Minpunten:

  • - Niet iedereen is dol op de geur
  • - De tube zou wat flexibeler mogen

7.6

Je ergste nachtmerrie: een dagcrème die weinig voor je doet. Tijd voor Zarqa.

Je staat op. Een nieuwe dag. Terwijl anderen meteen zin hebben in sterke koffie, verlang jij direct naar de weldadige werking van Zarqa dagcrème, het A-merk met de 'Zuivere Kracht van Dode Zee Mineralen'. Dit wordt een mooie dag zonder een droog, trekkerig gevoel in je gezicht, goed beschermd tegen vroegtijdige veroudering van je huid, bijvoorbeeld door schadelijke UV-straling en wind. Officieel heet je Zarqa tube Zarqa Sensitive Dagcrème Hydra. Speciaal voor alle typen gevoelige huid, in het bijzonder geschikt voor de vochtarme huid. Parfumvrij, want op het hoofdkantoor van Zarqa hangt een spreuk aan de wand: in dagcrème doen we alleen wat bewezen werkt voor een mooie en gezonde huid. Wie zich daar niet aan houdt op de afdeling Gezichtsverzorging, wordt ontslagen. Recept vernietigen en wegwezen. Dan blijft er nog genoeg over, voor in de dagcrème. Hyaluronzuur, de high tech vochtvasthouder die wel 1000 keer zijn eigen volume aan vocht kan vasthouden. Een soort natuurlijke wonderspons dus, lichaamseigen want het zit ook in je bindweefsel en zenuwweefsel. Wat levertraan en uierzalf voor je opa en oma waren, dat is hyaluronzuur voor ons. Maar dat is nog niet eens het grootste geheim van Zarqa dagcrème. Dat zijn de Dode Zee-algen, opgelost in jojobaolie, nog zo'n erkend beautyproduct van Moeder Natuur. Waarom de Dode Zee en niet gewoon het IJsselmeer of de Kralingse Plas? We nemen je even mee naar Zarka in Jordanië, net boven Amman, niet zo ver van Israël. Daar ontdekten ze dat de Dode Zee in de Jordaanvallei het laagste punt op aarde is; meer dan 400 meter lager dan het toch al zo lage Nederland. Het wateroppervlak beneden in die mega-kuil zakt nog steeds ieder jaar een eindje. Resultaat: moeiteloos blijven drijven in het zoutste en glibberigste zeewater ter wereld met de mineraalrijkste algen, op de oever een rijtje kuuroorden in de woestijn waar je flink van opknapt als je huidaandoeningen hebt als psoriasis of vitiligo. Zarqa oogst er Dode Zee-algen om er meteen een frisse, prettig aanvoelende dagcrème van te brouwen. Zelfs als je dit allemaal niet weet, mag je toch in het Koopjesdrogisterij Testpanel, gewoon om Zarqa dagcrème kritisch en zonder vooroordelen te proberen.

Het testpanel over Zarqa parfumvrije dagcrème

“Ik was al groot fan van alles wat Zarqa maakt, heel benieuwd naar de Zarqa dagcrème!” - “Ik kende de Zarqa shampoo en Zarqa doucheschuim al. Ik hoop dat Zarqa dagcrème net zo lekker is.” Klachten die je misschien bekend voorkomen: droge, trekkerige huid, pigmentvlekken, verstoorde vochtbalans, couperose, voorlopig geen zin in vroegtijdige veroudering door schade van buitenaf, zoals UV-straling. Eerste indrukken: “Je hebt niet veel crème nodig, voelt heerlijk, trekt snel in.” - “Fijn om te smeren, glimt niet.” - “Geeft je gezicht meteen een fris gevoel!” - “Verkwikkend gevoel om zo de dag te beginnen!” - “Na een week smeren met Zarqa dagcrème leek het of mijn huid iets vetter was.” - “Ik weet het niet, ik vond juist dat het uitdroogt.” - “Heel belangrijk voor mij dat er geen parfum in zit.” - “Mooi dat Zarqa dagcrème geschikt is voor de meest gevoelige huid.” - “Mijn huid voelt nu heel zacht en ontspannen.” Wat vinden we van de prijs van Zarqa dagcrème in de webshop van Koopjesdrogisterij? “Voor goede dagcrème een prima prijs toch?” Zijn er ook minpunten? Niet iedereen is dol op de geur. De tube Zarqa dagcrème hydra zou wat flexibeler mogen, zodat je ook met het laatste restje dagcrème nog een dag langer beschermd en schoon bent. Toch ook veel reacties als: “Niks meer aan doen Zarqa, perfect zo!” - “Goede prijs-kwaliteitverhouding.” - “Geen parfum of parabenen, dus geschikt voor elk type huid.” - “Ik ga het anderen ook aanraden, die waren wel nieuwsgierig naar mijn Zarqa testvoorraadje.” Rapportcijfers? Een enkele strenge 3 (“Ik vind de geur echt heel onaangenaam, maar misschien worden anderen er heel blij van?”), een indrukwekkende reeks 10 of 9 (“Blij dat ik deze Zarqa dagcrème mocht testen, bedankt!” - “Super fijn hoor!”). Dan heb je nog de voorzichtige mensen met een gevoelige huid, die niet snel een 10 zouden geven, maar eerder een lieve 8, hoe goed een verzorgingsproduct ook zijn best heeft gedaan, begeleid met een enthousiast “Top!” Je zou haast zeggen: dat is dan toch ook bijna een 10?

Het lijkt wel een dure kuurreis naar de Dode Zee, die Zarqa dagcrème Hydra

Zarqa is zo'n eigentijds merk lichaamsverzorging (body, face, hair, Dode Zee scrub salt, magnesium) dat niks moet hebben van overbodige toevoegingen. Frisse, fijne Zarqa dagcrème zit al vol genoeg: hyaluronzuur, Dode Zee-algen opgelost in jojobaolie, mooi mineraalrijk dus. Kampioen kalmeren en vocht vasthouden, of hydrateren zoals je schoonheidsspecialiste zou zeggen. Voorkomt vroegtijdige veroudering van de huid in je gezicht. Je kunt geen dag zonder. Probeer zelf Zarqa dagcrème >

"Een fijne uitsmerende crème die ook nog eens Vegan is. Mijn gevoelige huid reageert goed op deze crème. Voelt niet trekkerig meer aan en zorgt voor een zachte en soepele huid. Blijf hem zeker gebruiken!"

"Heerlijke en goede dagcrème die ik zeker blijf gebruiken. Ideaal voor mijn huid."

"Een fijne crème met goede prijs kwaliteit verhouding. "

Zarqa dagcrème Meteen bestellen >

Wil je ook onderdeel uitmaken van het KoopjesDrogisterij testpanel? Volg dan onze Facebookpagina voor onze toekomstige testpanels!