Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Zechsal Skin Balm

Skin Balm van Zechsal, de nieuwe manier om puistjes te lijf te gaan.

Eindelijk een zuiver natuurlijk reinigingsproduct voor mensen met een moeilijke huid. Speciaal geschikt voor iedereen die last heeft van puistjes, pukkels en andere vervelende roodheid. Daar wil je snel vanaf!

Zechsal Skin Balm belooft nogal wat. Vermindert puistjes snel en effectief. Werkt kalmerend. Reinigt de huid diep en voorkomt dus nieuwe talgvorming - de voornaamste oorzaak van puistjes. Ons Testpanel keek of die beloftes ook echt waar worden gemaakt.

Het geheim van Zechsal Skin Balm? Natuurlijke 'milk of magnesium', gewonnen uit het mineraalrijke Duitse Zechstein gesteente en oeroud Belgisch Dolomiet. Dat betekent: wél resultaat, geen onnatuurlijke uitdroging. Al blijft het zo: minder geslaagd voor mensen met een superdroge huid.

Een kritisch Testpanel van Koopjesdrogisterij mocht Zechsal skin balm proberen.
Hoe ging dat?

We mochten de volgende meningen noteren, van tieners met een typische puberhuid, maar ook veertigers en vijftigers met langdurige klachten als vettige huid, onrustige huid, roodheid.
"Heel fijn product." "Sowieso een geruststellend idee dat het om een natuurlijk product gaat." "Geloof me, ik heb al van alles geprobeerd, ook allerlei reinigingsproducten. Ik let op wat eet en ik sport veel - een keer per maand zorgen mijn hormonen vanzelf voor meer puistjes en rode plekken. Maar deze skin balm springt er echt uit; de roodheid in mijn gezicht wordt direct minder!"

Zijn er ook minpuntjes? "De gebruiksaanwijzing mag wel iets preciezer. Als je een moeilijke huid hebt, ben je al een beetje onzeker vaak, dus wil je zekerheden bij vragen als 'Gebruik het zo goed?" en "Het goedje uit het skin balm flesje is een beetje dun, dat moet je even weten. De eerste keer spetterde ik de halve wasbak onder."

De meerderheid was aangenaam verrast, veel mensen wisselden al heel wat keren van reinigingsproduct op zoek naar 'beter' - nu dan de eerste keer skin balm van Zechsal.

"Dat je het kunt laten opdrogen als masker, vind ik heel prettig. Voelt heel grondig!" "Effect na een paar dagen?! Ik merkte het vanaf minuut 1 al!" "Heel erg belangrijk dat er geen chemische toevoegingen in zitten, puur magnesiumzout dus."

De prijs? "Geweldige prijs-kwaliteitverhouding." Met blije uitschieters naar: "Eerlijk gezegd best goedkoop voor zo'n topkwaliteit!" "Ik ga het nu na deze test vast en zeker zelf bestellen op internet."

Probeer natuurlijke Skin Balm van Zechsal zelf snel een keer.

Je huid wordt snel frisser, schoner, kalmer.

Werkt goed bij bestaande puistjes - en helpt om nieuwe te voorkomen.

Een grondig reinigingsproduct voor je huid, zónder de gebruikelijke agressieve stoffen.

Meteen naar bestellen>