Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Testpanel Ziaja Kinderbadproducten

Een naam om te onthouden: Ziaja. Met de Z van Zeep.
In Nederland nog niet zo bekend, maar het frisse A-merk uit Polen - het is daar bekender dan Nivea bij ons - verovert langzaam maar zeker de wastafels en badkamers van de wereld. Dankzij de goede prijs-kwaliteitverhouding, de uitgekiende werking, de overweldigende keuze. Allemaal eersteklas verzorgingsproducten en badkameropvrolijkers. Grondig getest in het eigen laboratorium van Ziaja en daarna met veel zorg samengesteld, geproduceerd en nog maar eens getest. Lekker schone vloeibare zeep, weldadige gezichtscrèmes, lotions, scrubs, douchegel, badschuim, als Ziaja het maakt, weet je dat je iets goeds en puurs gebruikt.

Koopjesdrogisterij zou Koopjesdrogisterij niet zijn, als we niet de primeur in huis hadden gehaald: als eerste landelijke webshop in Nederland zeiden we volmondig JA tegen het assortiment van Ziaja. Nog lang niet alles, maar wel veel om uit te kiezen. De eerste reacties zijn ook al binnen: onze klanten omarmen Ziaja direct als 'zeer goed' en aangenaam vernieuwend. Natuurlijke ingrediënten, weinig parabenen.

Neem nou de lijn Ziaja badproducten speciaal voor kinderen.

In bad gaan en haren wassen is op zich stom en saai, alleen al omdat het moet. Saai hoeft niet meer, vonden ze bij Ziaja. Ze bedachten feestelijke, best wel een beetje gekke geurtjes, die je niet meteen verwacht in de badkamer van je vader en moeder: bubblegum, ice cream met koekjes-vanillesmaak en cola! En wat blijkt: in Ziaja-gezinnen vragen de kinderen er gewoon zelf om: "mogen we al onder de douche?"

Grondig getest: de kinderen van ons testteam ruiken heerlijk schoon en fris.
Kinderen zijn kritisch, ze nemen geen blad voor de mond als iets ze niet bevalt. Wat vonden ze er zelf van en wat viel hun ouders op? We deelden de 3 vrolijke geuren van Ziaja douche en bad blind uit onder de testers - en dan maar het diepe in!

Wat was het eindoordeel over Ziaja?
We noteerden: hip en fris uiterlijk, prima prijzen voor zoveel kwaliteit, alle producten nog onder de 10 euro en je doet er heel lang mee! "Echt een aanrader. Ik ben benieuwd naar de andere geuren."
De een vond het rijkelijk schuimen, de ander had nog wel wat meer schuim willen zien, maar "het ontvet en verzorgt haren wel prima!"
Een heerlijk product voor kinderen: "Het lijkt ons ideaal om cadeau te geven; misschien met een leuk washandje erbij, mensen van Koopjesdrogisterij?"
Tips waren er ook: "Wel even op de leeftijd letten: ons kind van 3 drinkt de frisdrank cola nog niet, dus hij herkende de colageur in zijn haar ook niet als iets positiefs!"
"Zelfs onze kleine smeerpoets kregen we er schoon mee". 2 ouders zeiden: "De geursensatie is zinderend zoet". Hun zoontje van 7 zei het zo: "Dit is echt de lekkerste zeep ooit!"
Mooie rapportcijfers dus: "Een dik verdiende 8,5 voor Ziaja badspul met cookies geur!"

Hoogste tijd om het allemaal zelf eens te proberen

Dit moet iedereen een keer ontdekken, vinden we bij Koopjesdrogisterij. Daarom geven we tot 20% korting op de toch al redelijke Ziaja-prijzen.
Ga naar de aanbieding en bestel je eerste Ziaja product > > >