Skip to content

TS Choice

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Opties
10 artikelen

TS Choice – Hart voor natuurlijke gezondheid

TS Choice heeft een ruim assortiment aan voedingssupplementen, vitaminen en mineralen. TS Health Products streeft naar een gelukkig en gezond Nederland, voor zowel mens als dier. Gezondheid is immers het grootste en meest waardevolle bezit van iedereen. Niet voor iedereen is het gemakkelijk om alle benodigde vitaminen iedere dag binnen te krijgen. De producten van TS Choice kunnen je hierbij helpen en heeft voor iedereen de juiste supplementen.

TS Choice: Spray today, enjoy tomorrow!

Neem jij elke dag je portie groente en fruit? Ben je zwanger, vegetariër of sport je intensief? Dan vraagt je lichaam om extra vitaminen Hiervoor heeft TS Choice unieke voedingssupplementen die je ter ondersteuning kunt gebruiken. De voedingssupplementen van TS Choice zijn in twee vormen beschikbaar. Namelijk in de vertrouwde capsules, maar ook in mondsprays! Ideaal voor degene die het niet prettig vindt om iedere dag een capsule in te nemen. Daarnaast heeft de mondspray een groot voordeel voor de opneembaarheid. Door het direct in de mond te sprayen, worden de stoffen veel beter opgenomen. Het hoeft dan namelijk niet via het spijsverteringskanaal, maar gaat direct via het mondslijmvlies.

Vitaminen en mineralen waar je lichaam om vraagt!

Ieder lichaam is anders en iedereen gaat anders met zijn lichaam om. Daarom is het moeilijk te zeggen welke vitamines en mineralen jij specifiek nodig hebt. Wil je je afweersysteem een boost geven? Denk dan aan ijzertabletten en kalium met vitamine C. Ben je op zoek naar algemene vitamines voor je kinderen? Dan zijn de vitaminesprays met een smaakje van TS Choice erg geschikt! Bijvoorbeeld de TS Choice Multivitamine Junior. Deze multivitaminespray is een uniek voedingssupplement met een zorgvuldig geselecteerde combinatie van vitaminen die speciaal zijn afgestemd voor gebruik door kinderen van 3 tot 10 jaar. De spray heeft een heerlijke sinaasappelsmaak, waardoor het voor kinderen erg aangenaam is om het in te nemen.

Op zoek naar extra energie?

Ben je vaak wat vermoeid? Dan kan het zo maar zijn dat je lichaam behoefte heeft aan meer vitamine B12. Vitamine B12 helpt bij vermoeidheid en moeheid en ondersteunt het energieniveau. Deze vitamine komt met name veel voor in vlees en zuivel. Vegetariërs en veganisten hebben dus vooral meer behoefte aan vitamine B12. Ook voor ouderen is het slim om vitamine B12 bij te slikken, omdat hun lichaam vitamine B12 vaak minder goed opneemt. De TS Choice Vitamine B12 is zorgvuldig ontwikkeld met een optimale hoeveelheid vitamine B12 om dagelijks in te kunnen nemen. Ook dit voedingssupplement is verkrijgbaar in een vitaminemondspray, de TS Choice Vitaminespray B12.

Maak kennis met Q10!

Heb je wel eens van Co-enzym Q10 gehoord? Nee? Dit is een belangrijke antioxidant waar het menselijk lichaam niet zonder kan. Het speelt net als vitamine B12 een belangrijke rol bij je energieniveau. Wanneer we ouder worden, dan neemt het Q10 af in je lichaam, waardoor je sneller moe kan zijn. Gelukkig heeft TS Choice genoeg producten waar Q10 in zit. Ga jij voor een vitaminespray of voor een voedingssupplement met Q10?

TS Choice online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van TS Choice. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van TS Choice of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.