Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Verstevig je borsten

Hoor jij bij de 25% vrouwen die onzeker is over haar borsten? Bedenk je dan altijd: ieder vrouwenlichaam is anders en iedere vrouw heeft andere borsten. Borsten zien we in verschillende soorten en maten. Daarnaast verandert je boezem ook door de jaren heen. Denk maar eens aan een zwangerschap, borstvoeding of veel afslanken. Als je ouder wordt verandert er nog meer in je lichaam, maar daar praten we verder niet over! Een chirurgische ingreep gaat vaak te ver voor veel vrouwen. Gelukkig bestaat het merk Breast Gro. De capsules van Breast Gro zijn een voedingssupplement met een hopformule om de borsten te verstevigen of te vergroten. Daarom is het ook een uitstekend alternatief voor een cosmetische ingreep.

Wacht even, er zit hop in? Ja, hop. Je weet wel, waar bier van wordt gemaakt. Want, hop is goed voor je borsten. Dat wisten de hopplukkers uit Beieren al sinds 1500. Je kont de vrouwen die het werk op de landerijen deden er in de dorpjes zo tussenuit ‘plukken’. Ze hadden namelijk stuk voor stuk grotere én vollere borsten. Tijdens het met de hand oogsten van hop komen actieve stoffen vrij die via het speeksel door het lichaam op worden genomen. Daardoor wordt de groei van het borstklierweefsel gestimuleerd. Nu denk je: veel bier drinken! Nee, dat gaat helaas niet helpen. De hop wordt namelijk tijdens het brouwproces gekookt, zodat de ‘borststimulerende’ stoffen hun kracht verliezen. Met kloosterbier zou het wel kunnen, omdat die hop ongekookt is. Wel zul je dan 75 liter kloosterbier per dag moeten drinken om je borsten groter en voller te maken.

Uit onderzoek is gebleken dat de beste effecten bij BreastGro werden behaald vanaf een cupmaat B. BreastGro stimuleert het bestaande klierweefsel. Hoe meer klierweefsel aanwezig is, hoe groter de kans op ontwikkeling van het klierweefsel. BreastGro heeft verschillende artikelen om je droom waar te maken. De capsules zijn het meest gebruikte product. Met de capsules zorg jij voor grotere en stevige borsten, bij een dosering van 1 tot 2 capsules per dag. De crème van Breast Gro is speciaal ontwikkeld om de borsten te verstevigen. Het enige verschil met de capsules is dat je de crème over je borsten heen smeert, terwijl je een capsule inneemt. Daarnaast heeft Breast Gro ook nog een masker. Dit nachtmasker helpt tegen rimpels en verstevigd de huid. In de gel van Breast Gro zit als extraatje nog collageen, wat je huid extra verstevigd. Helemaal overtuigd? Dan kunnen we je aanraden om het starterspakket te halen. In het starterspakket zitten 256 capsules en je hebt de gel er ook direct bij.