Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Vitotaal

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Type
19 artikelen

Vitotaal

Vitotaal biedt 100% natuurlijke voedingssupplementen zonder kleur-, geur- en smaakstoffen gemaakt van kruiden. Er is een ruim aanbod aan voedingssupplementen voor verschillende doelen. Heb je een aantal klachten? Dan kan Vitotaal de oplossing bieden!

Voel je fit met Vitotaal

Kamp je al een tijdje met verschillende klachten? Gebrek aan energie, slapeloze nachten of een opgeblazen gevoel? Vitotaal ondersteunt je waar nodig! De producten van Vitotaal zijn volledig zuiver en natuurlijk. Ook worden er geen geur-, smaak- en kleurstoffen toegevoegd. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld vegetariërs ook optimaal gebruik maken van de producten van Vitotaal. De voedingssupplementen zijn verkrijgbaar voor verschillende doeleinden.

Voedingssupplementen voor ieder doel

Vitotaal biedt een breed scala aan natuurlijke producten in de vorm van voedingssupplementen. De producten zijn te verdelen in verschillende productgroepen. Hierbij moet je denken aan energie, huid, innerlijke rust, spijsvertering, vrouw, weerstand, urinewegen, bloedsomloop, gewichtsbeheersing en soepele gewrichten. De producten van Vitotaal worden goed getest en zijn betrouwbaar. Al vele tevreden klanten gingen jou voor met producten zoals: Vitotaal Artisjok, Vitotaal Cat's Claw en vele andere producten.

Vitotaal Koemis Koetjing

Een goed product om je vochtbalans en gezond gewicht te behouden is Vitotaal Koemis Koetjing. Het is afkomstig van de Koemis Koetjing plant uit Zuidoost-Azië. De bladeren worden geoogst en gedroogd. Daarna worden ze gebruikt voor bijvoorbeeld kruidenthee. Vitotaal heeft Koemis Koetjing in een capsule die handig met water ingenomen kan worden. Ideaal! Heb jij toch meer behoefte aan een goede en gezonde nachtrust? Dan kun je Vitotaal Valeriaan proberen. Dit helpt je bij het bevorderen van de nachtrust. Of ga je liever voor voedingssupplementen met Hop erin? Dan is het product Vitotaal Hop iets voor jou! Hop is een klimplant die erg bekend is in Noord-Europa. Het slikken van Vitotaal Hop draagt bij aan een goede werking van het zenuwstelsel. Welke voedingssupplementen je ook kiest het zorgt ervoor dat jij je beter gaat voelen.

Vitotaal bestellen bij KoopjesDrogisterij

Je hebt je bestelde voedingssupplementen al snel in huis dankzij Koopjesdrogisterij. Ben jij nu een echte Vitotaal fan? Heb jij al verschillende producten van dit merk in huis en heb je een leuke tip voor ons? Stuur een e-mail naar info@koopjesdrogisterij.nl en wie weet ontvang jij een leuk Vitotaal pakket! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice.