Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Vuokkoset Maandverband nacht wings organisch katoen (9st)

Productomschrijving

Vuokkoset Cotton

De producten uit de Vuokkoset Cotton-serie zijn echt zacht, echt 100% biologisch katoen en de producten zijn ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Vuokkoset Cotton is het eerste assortiment producten voor vrouwelijke hygiëne dat het logo van de Allergy, Skin and Asthma Association heeft gekregen. De producten zijn dermatologisch getest en bevatten nooit geur-, geur-, chloor- of andere chemicaliën die voor jou niet nodig zijn. Het productassortiment is ook bekroond met het Nordic Swan Eco - label, als bewijs van de verantwoordelijkheid voor het milieu van de producten.

Vuokkoset Cotton maandverband nacht met vleugels

Een uniek, ademend, gevleugeld maandverband speciaal voor de nacht met een zacht oppervlak van echt 100% biologisch katoen. Individueel verpakt.

Vuokkoset Cotton Night Wings is een zacht en bijzonder goed absorberend, gevleugeld maandverband dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik 's nachts. Het oppervlak van het maandverband is van 100% biologisch katoen en door het verband voelt het heerlijk zacht, huidvriendelijk en ademend aan op de huid.

1. De toplaag van volledig biologisch katoen houdt je comfortabel, is bijzonder zacht en ademend.
2. Een effectieve tussenlaag verdeelt het vocht gelijkmatig over het verband.
3. De zuigkern van de zuiglaag komt rechtstreeks uit de Finse natuur.
4. Het rugmateriaal zorgt voor een betrouwbare lekbescherming en voorkomt lekken.

Overige informatie over dit product

Merk
Vuokkoset
SKU
DN1743
EAN
06414100895253
Inhoud
9st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95