Skip to content

Vuokkoset

Filteren
Prijs 1
Inhoud
2 artikelen

Vuokkoset

De periode. Nooit leuk, maar het is natuurlijk wel fijn om hier goede producten voor te gebruiken. Vuokkoset biedt de fijnste menstruatieproducten die goed zijn voor het milieu en voor jou.

Natuurlijk maandverband

Vind jij het milieu belangrijk en wil je gebruik maken van duurzame en natuurlijke menstruatieproducten? Dan heeft Vuokkoset de geschikte producten voor jou. Het merk is onderdeel van Grace is Green en biedt maandverbanden en inlegkruisjes. Deze zijn onderdeel van de bio-serie. De maandverband is er voor de nacht en overdag. De producten bevatten verder geen geurstoffen of allergenen. Het zijn niet alleen kwaliteitsproducten, er wordt door Vuokkoset ook nog eens aan het milieu gedacht en de impact van de producten op het milieu. Een zeer geschikte keuze dus wanneer je dit ook belangrijk vindt.

De menstruatieproducten van Vuokkoset

Het assortiment van Vuokkoset bestaat uit maandverbanden en inlegkruisjes. Bij KoopjesDrogisterij zijn ze te verkrijgen in verschillende hoeveelheden en groottes. Vind je het fijn om maandverband met vleugels te hebben geschikt voor de nacht of kies je liever voor normale vleugels. Wij hebben het voor jou! Maandverband voor de nacht is geschikt om langer te dragen en zorgt er voor dat jij 's nachts rustig door kunt slapen. Vuokkoset maandverband is van comfortabel materiaal, je merkt daardoor bijna niet eens dat je het draagt. Het is natuurlijk belangrijk om je comfortabel te voelen tijdens de periode en daar zijn de producten van Vuokkoset de juiste keuze voor!

Milieu bewuste keuze

Alle producten zijn gemaakt van afbreekbaar plastic of karton. Hierdoor zijn ze makkelijk te recyclen en zijn ze minder schadelijk. Het maandverband is ook nog eens chloorvrij. De verpakking is gemaakt van bio materiaal afkomstig uit suikerriet en is volledig recyclebaar. Vuokkoset is goedgekeurd door Nordic Swan en het Finse Astma en Allergie label. Dit betekend dat het zeer milieuvriendelijk is en van hoge kwaliteit.

Vuokkoset online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Wil jij elke maand een milieuvriendelijke keuze maken? Dan zijn de producten van Vuokkoset iets voor jou! Bestel je voor meer dan 75 euro? Dan zijn ze verzendkosten gratis! Vandaag besteld is binnen drie werkdagen in huis!