Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

WELEDA Ratanhia mondwater (50ml)

50ml
Adviesprijs € 8.99 € 5.84
35% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Ratanhia Mondwater (geconcentreerd) helpt de natuurlijke functies van het tandvlees te stimuleren en het voorkomen van rood en gevoelig tandvlees.

Reinigt en verfrist de mond

- Zuivert de mondholte zonder de slijmvliezen te prikkelen
- Stimuleert de vitaliteit van het tandvlees 
- Verfrist de adem

Ingredienten : ALCOHOL, Water (Aqua), Commiphora Myrrha Resin Extract, Krameria Triandra RootExtract, Flavor (Aroma)*, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) BarkExtract**, Calcium Fluoride**, Magnesium Sulfate**, Lactose, Limonene*,Linalool*, Eugenol*. *from natural essential oils ** in highly diluted formORGANIC INGREDIENT

Gebruik
Ratanhia Mondwater is een concentraat. Daarom zijn enkele druppels in een halfvol glas met lauw water genoeg om mee te spoelen. Na het spoelen het mondwater uitspugen. Verdund te gebruiken na het poetsen of op elk moment van de dag. Kan ook onverdund en plaatselijk worden gebruikt op het tandvlees met behulp van een wattenstaafje.

Overige informatie over dit product

Merk
Weleda
SKU
643163
EAN
04001638098069
Inhoud
50ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95