Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Amanprana

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Huidtype
75 artikelen

Amanprana

Amanprana is een klein familie bedrijf gespecialiseerd in natuurlijke biologische voeding en producten. Hier zien ze voeding als medicijn met uitsluitend natuurlijke bestanddelen. Dat betekent dat alles wat Amanprana aanbiedt vrij is van toegevoegde stoffen. Denk vooral aan toegevoegde geur-, kleur- smaak en bewaarmiddelen. Voor verpakking wordt alleen glas of papier gebruikt, nooit plastic. Amanprana staat voor de hoogste kwaliteit. Alle gebruiken zijn door iedereen makkelijk traceerbaar. Amanprana werkt alleen samen met betrouwbare telers. Die worden dan ook gerespecteerd en extra in de watten gelegd.

Voeding als medicijn met Amanprana

Amanprana heeft een uitgebreid assortiment producten die je gezondheid en je levenskracht op een milde manier ondersteunen. Het bedrijf heeft daarbij ook extra aandacht voor onze hygiëne en lichaamsverzorging. Gezonde eet- en drinkgewoontes, gezonde lucht, het herstel van ons zelf genezend vermogen met het nodige evenwicht tussen lichaam en geest zijn de belangrijkste pijlers van deze therapie van de Griekse kunst Hippocrates die ook Amanprana hanteert.

Tarwe- en speltkiemen van Amanprana

Kiemen van zowel tarwe als spelt zijn de essentie van de graankorrel. Ze bevatten namelijk alle gezonde bestanddelen van de korrel zoals vitaminen, mineralen, sterke antioxidanten zoals lecithine, voedingsvezels, eiwitten, omega-3, 6 en 9 vetzuren. Deze kiemen van Amanprana worden als enige rauw op de markt gebracht. In de meerderheid van de bedrijven zien ze deze tarwekiemen namelijk als een afvalproduct. De biologische tarwekiemen van Amanprana:

  • Zijn biologisch
  • Bevatten de sterkte antioxidanten
  • Tarwekiemen van Amanprana zijn afkomstig uit de Zwitserse Alpen en dat is uniek
  • Worden als enige rauw aangeboden
  • Is een hoofd- en geen afvalproduct

Amanprana online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Amanprana online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Amanprana aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.