Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Andy Allesreiniger vertrouwd (1000ml)

1000ml
Adviesprijs € 3.09 € 2.65
14% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Andy Vertrouwd Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, maar laat je huis ook stralend fris achter. Verfris je huis met Andy!
• Andy Vertrouwd Allesreiniger met 100% natuurlijke reinigingskracht
• Andy Vertrouwd Allesreiniger is geaccrediteerd met een EU Ecolabel
• Allesreiniger reinigt krachtig, laat je huis stralend schoon en fris achter
• Laat een heerlijk frisse en vertrouwde geur achter
• Voor het schoonmaken van alle harde vloeren in huis
• Voor hardnekkig vuil; onverdund aanbrengen en met een vochtige doek afnemen
Andy Vertrouwd Allesreiniger is het ideale natuurlijke schoonmaakmiddel voor het hele huis. Andy Allesreiniger reinigt niet alleen krachtig, het laat ook nog eens een heerlijk frisse en vertrouwde geur achter. Het kan gebruikt worden voor alle afwasbare oppervlakken in huis, en maakt het schoonmaken gemakkelijk. Dit zorgt niet alleen voor een schoon en fris ruikend huis, maar ook voor een fris gevoel tijdens het schoonmaken. Zo maakt Andy Vertrouwd Allesreiniger schoonmaken sneller en gemakkelijker. Andy Allesreiniger kan onverdund gebruikt worden voor hardnekkig vuil en verdund als voor minder hardnekkig vuil. Verfris je huis met Andy!
Let op: Op geëmailleerde oppervlakken voor gebruik eerst testen op een onopvallend stukje met een vochtige doek of dweil. Op natuursteen en geverfde oppervlakken product uitsluitend verdund gebruiken. Niet mengen met andere schoonmaakproducten. Op zoek naar een schoonmaakmiddel die het milieu minder belast? Allesreinigers van Andy zijn geaccrediteerd met een EU Ecolabel. Het EU Ecolabel is het Europese milieukeurmerk voor non-food producten en diensten, met als doel om duurzamere productie en consumptie te stimuleren.
De producten van Andy zijn al jaren de vertrouwde hulp bij het schoonmaken. Andy was de eerste die in 1960 een vloeibare allesreiniger op de markt bracht. De sterke kracht van Andy ligt bij de krachtige reiniging en frisse geur. Andy vindt het belangrijk dat er naast het verwijderen van vuil ook echt een verfrissend gevoel optreedt. Daarom heeft onze Andy Vertrouwd Allesreiniger een heerlijke, verfrissende geur. Andy heeft een groot assortiment aan schoonmaakproducten. Omdat er verschillende geurvarianten beschikbaar zijn, zit er altijd wel een geur bij die bij je past.

Overige informatie over dit product

Merk
Andy
SKU
960827
EAN
08710847965517
Inhoud
1000ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95