Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Arctic Blue

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
15 artikelen

Arctic Blue

Visolie en algenolie uit de Arctische wateren dat eerlijk en duurzaam is. De producten van Arctic Blue zijn goed voor je wanneer je meer behoefte hebt aan Omega-3. Neem snel een kijkje bij het Arctic Blue assortiment.

Duurzame Omega-3: de visolie en algenolie specialist

Arctic Blue maakt en levert de schoonste, puurste en duurzaamste Omega-3 vetzuren. Het bedrijf is vernoemd naar de arctische wateren waar de visoliën vandaan komen. Heb jij behoefte aan meer omega-3? Dan heeft Arctic Blue de juiste producten in huis voor jou! Alle Arctic Blue producten worden gemaakt van filet-snijresten. Er hoeft hiervoor geen vis extra gevangen te worden. Naast plantaardige Omega-3 algenolie, heeft Arctic Blue het MSC-certificaat voor duurzame visserij. Dit betekend dat zij voldoen aan de 3 MSC standaarden: geen overbevissing, geen verdere impact op het zeeleven en duidelijke regels en naleving hiervan.

Arctic Blue Vegan algenolie

Omega-3 uit algenolie is duurzaam en daarom heeft Arctic Blue Vegan algenolie ontwikkeld. Algenolie is de plantaardige versie van visolie en dus vrij van vis, voor als je dus vegan bent is dit een goede vervanger! In algen zitten dezelfde Omega-3 vetzuren als vette vis. De vegan lijn heeft ook een algencapsule die vitamine D bevat. Normaal gesproken wordt Vitamine D3 synthetisch gemaakt of gewonnen uit wol van schapen. Arctic Blue maakt echter gebruik van een nieuwe manier. De Vitamine D3 komt voort uit een plantje genaamd korstmos. Dit is een 100% plantaardige vegan bron van Vitamine D3. Deze vegan algencapsule is een voedingssupplement.

Waarom Omega-3?

Omega-3 vetten behoren tot onze essentiële voedingsstoffen. Deze moet je net als bij de meeste andere vitaminen via je voeding binnenkrijgen. Niet iedereen houdt van de vette vis wat rijk is aan Omega-3. Dit kan er voor zorgen dat je lichaam meer behoefte heeft aan Omega-3. Daarom is een supplement zoals visolie of algenolie nodig. De Omega-3 vetzuren die hierin te vinden zijn behoren tot de voedingsstoffen die het beste zijn. Er zijn veel studies gedaan om te kijken of deze goede vetten van belang zijn voor onze gezondheid. De Europese overheid heeft officiële gezondheidsclaims opgesteld en hiermee wordt het effect van de Omega-3 vetten voor het lichaam verantwoord.

Arctic Blue online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Of je nu gaat voor visolie of algenolie, bij Arctic Blue kun je terecht! Bestel nu snel jouw Omega-3 booster. Heb je voor meer dan 75 euro? Dan heb je geen verzendkosten. Bestel jij je Arctic Blue producten vandaag? Dan is je bestelling binnen drie werkdagen in huis!