Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Aromed

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Huidtype
119 artikelen

Aromed

Al 30 jaar gezondheid uit de natuur

Ruim 30 jaar geleden is Aromed begonnen met de kleinschalige productie van natuurproducten. Dit werd gerealiseerd door gebruik te maken van krachtige etherische oliën. De missie van Aromed is de gezondheid en het welzijn van mensen ondersteunen en verbeteren vanuit een natuurlijk perspectief. Dit natuurlijke perspectief is goed terug te zien in het assortiment. Elk ingrediënt in de recepten van Aromed is uniek dankzij de natuurlijke oorsprong. De ingrediënten van de producten worden al eeuwenlang op een succesvolle wijze medicinaal toegepast in de volksgeneeskunde. De natuurproducten zijn bovendien volledig vrij van chemicaliën. Met de keuze voor Aromed Natuurproducten kies je dus voor een oplossing uit de natuur!

Het Aromed assortiment

Het uiteenlopende assortiment van Aromed sluit in allerlei situaties perfect aan op jouw behoeften. De Aromed Echina Mondspray kan jou bijvoorbeeld helpen uiteenlopende klachten in en om de mond heel gericht bestrijden. Echina Mondspray is dubbel actief omdat het enerzijds het immuunsysteem van de mond- en keelholte activeert en anderzijds ontsmettend, pijnstillend en bacterie- en schimmeldodend is. Ook voor de verzorging van je voeten kan je prima bij Aromed terecht. Bij een neusverkoudheid kan de Aromed Rhinisa Neusspray uitkomst bieden. De neusspray biedt je de mogelijkheid om overal je neus te verzorgen en vrijer te kunnen ademen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de verzorging van je baby heeft Aromed een aantal producten.

Etherische oliën

Aromed wil aromatherapie voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar en bruikbaar maken. Daarom bestaat het Aromed assortiment grotendeels uit etherische oliën. De Aromed Lavendel Olie Bio wordt door stoomdestillatie uit de bloeiende toppen gehaald en is een kleurloos tot lichtgeel met een zoet, bloemig, kruidige geur. De Aromed Pepermunt Olie Bio is een goede etherische olie voor de maag en luchtwegen. Pepermunt werkt verfrissend, verkoelend, jeuk stillend, verlichtend, opwekkend en versterkend.

Aromed online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor een ruime selectie Aromed producten. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de verschillende Aromed producten. Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.