Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Nature+ Afwasmiddel citrus zest (700ml)

700ml
Adviesprijs € 3.58 € 3.39
5% korting

Productomschrijving

Afwasmiddel, citrus zest

Wist je dat zeep werkt door resten en vet vast te grijpen en weg te wassen? Het lijkt wel een krachtveld tegen voedselresten! Hou je gootsteen en vaatwas kraakschoon met ATTITUDE Nature + Vloeibaar afwasmiddel - Citruszeste. Onze unieke formule is gemaakt van sterk reinigende middelen zoals groene thee en bevat enkel natuurlijke, minerale en plantaardige ingrediënten. Het is bovendien ECOLOGO®-gecertificeerd, EWG VERIFIED™, duurzaam en biologisch afbreekbaar. Met een schuimend effect dat krachtig is voor vet maar zacht voor de handen. Je kan het dus dagelijks gebruiken!

Gemaakt van plantaardige en minerale ingrediënten zoals groene thee is het een diepreinigend middel dat efficiënt vuile vaat reinigt en onzuiverheden wegwast. Geeft een schuimend effect dat zacht is voor de handen maar krachtig voor vet.

Gebruik 2 ml per liter heet water of ongeveer 15 ml voor water in een standaard gootsteen. Niet geschikt voor automatische vaatwassers. Voor hardnekkige vlekken pomp rechtstreeks op het oppervlak en schrob.

<5% anionische oppervlakte-actieve stoffen (natrium coco-sulfaat), <5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (lauryl glucoside). Bevat ook: Water, natriumchloride, natriumgluconaat, natriumcitraat, extract van camellia sinensis (groene thee) blad, terpineol (citrus), decanal (citrus), allylheptanoaat (zoet fruit).

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
SKU
DN6431
EAN
626232431728
Inhoud
700ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95