Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Attitude Nature+ Fruit en groente reiniger (800ml)

800ml
Adviesprijs € 4.49 € 3.72
17% korting

Productomschrijving

Fruit en groente Reiniger

Hoewel iedereen van een blinkende appel of een dieprode tomaat houdt, zijn ze meestal bedekt met chemische stoffen. Houd je fruit en groenten zuiver met ATTITUDE nature + Fruit-groentenwasmiddel – Zonder parfum. Het duurzame wasmiddel verwijdert vuil, pesticiden, was en andere onzuiverheden. Het is bovendien gemaakt van plantaardige ingrediënten en mineralen en bevat geen schadelijke chemische stoffen om je eetlust te bederven. Dit betekent dat je elke dag je appel kan eten, zonder zorgen!

Bevat caprylyl en myristyl glucosiden, twee natuurlijke en effectieve oppervlakte-actieve stoffen. Zonder parfum en dermatologisch getest in een onafhankelijk laboratorium.

OM RECHTSTREEKS TE WASSEN: Spuit en schrob, spoel grondig met water. OM TE WEKEN: giet 15 ml in een kom vol water. Laat het product enkele minuten weken, spoel vervolgens af. Speciaal geformuleerd om resten van behandeling, pesticiden, was en andere schadelijke stoffen van het oppervlak van fruit en groenten te verwijderen. BUITEN HET BEREIK VAN KINDEREN HOUDEN. Ideaal om babyvoedsel te bereiden.

<5% niet-ionische oppervlakte-actieve stoffen (caprylyl glucoside, myristyl glucoside). Bevat ook: Water, natriumcitraat, natriumbicarbonaat, xanthaangom.

Bij ATTITUDE hebben we het tot onze missie gemaakt om producten aan te bieden die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen met een minimale impact op de gezondheid.De NATURE + TECHNOLOGY™ collectie is geïnspireerd door de kracht van de natuur en is ontworpen met jouw gezin en de planeet in gedachten. Deze doeltreffende huishoudproducten zijn vervaardigd met uitsluitend hoogwaardige ingrediënten op plantaardige basis en zullen uw hele huis doen stralen dankzij hun reinigende en ontgeurende eigenschappen.Onze NATURE + TECHNOLOGY™ lijn is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en omvat schoonmaakmiddelen, natuurlijke vaatwas- en wasmiddelen. Daarnaast is er een aparte lijn verkrijgbaar die speciaal is afgestemd op uw kleintjes. Onze producten zijn dermatologisch getest en dermatologisch getest, zodat u uw huishoudelijke taken kunt uitvoeren terwijl u de impact op uw huid tot een minimum beperkt.Alle producten binnen de NATURE + TECHNOLOGY™ collectie zijn ECOLOGO® gecertificeerd. De ECOLOGO®-certificering maakt deel uit van ATTITUDE’s streven naar een geringere belasting van het milieu. Het keurmerk geeft aan dat onze huishoudelijke producten zijn onderworpen aan strenge wetenschappelijke tests en/of uitgebreide audits om te voldoen aan door derden opgestelde normen. Deze normen hebben betrekking op een reeks criteria, waaronder materialen, energie, productie, gezondheid, milieu, productprestaties, gebruik, productbeheer en innovatie.

Overige informatie over dit product

Merk
Attitude Nature+
SKU
DN6421
EAN
626232407808
Inhoud
800ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95