Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

A.Vogel Echinaforce herstellende creme (30g)

30g
Adviesprijs € 8.99 € 6.74
25% korting
Op voorraad
Op werkdagen voor 14:00 besteld, zelfde dag verzonden
Webshop keurmerk
Instructies & waarschuwingen
  • Past door brievenbus | U hoeft niet thuis te zijn bij bezorging.

Productomschrijving

Echinaforce crème van A.Vogel ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is verzachtend. De crème hydrateert en beschermt de huid en houdt haar in goede conditie. Ideaal voor de verzorging van de ruwe, droge, gevoelige, rode, schrale, geprikkelde huid of lip en lipblaasjes.

A.Vogel Echinaforce crème bevat onder meer Echinacea purpurea (rode zonnehoed). De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en is verzachtend. Daarnaast hydrateert en beschermt het de huid en houdt haar in goede conditie.

Ingrediënten:
Aqua, Canola Oil, Alcohol, Brassica Alcohol, Echinacea Purpurea Flower/Leaf/Stem and Root Extract, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Melissa Officinalis Extract, Glycerin, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Tocopherol, Xanthan Gum, Pullulan, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Phytate, Silica. 

We hebben de formule van deze crème aangepast, waardoor de crème vegan, parfumvrij, palmolievrij en microplasticvrij is. De actieve werkstoffen zijn niet gewijzigd.

Gebruik:
Meerdere malen per dag dun op de huid of lip aanbrengen en licht inmasseren.

Waarschuwing:
De crème is alleen geschikt voor uitwendig gebruik. Voorkom contact met de ogen. In geval van oogcontact onmiddellijk uitspoelen. Deze crème is geschikt
voor volwassenen en kinderen vanaf 1 jaar.

Overige informatie over dit product

Merk
A.Vogel
SKU
105710
EAN
08711596166767
EAN 2
8711596053913
Inhoud
30g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95