Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

null

Hoe gebruik je Modifast?

Ben jij al bekend met het merk Modifast? Modifast heeft de geschikte producten die je helpen met afslanken en een gezond leven. En dit kan gewoon op een lekkere en verantwoorde manier. Het makkelijke is dat je zelf kunt kiezen wat het beste bij je past en hoe jij het fijn vindt om de producten te gebruiken. Maar ben je nog niet helemaal thuis in het gebruik van de Modifast producten? Lees dan snel verder, want we leggen je het uit!

Hoe gebruik ik Modifast?

Het assortiment van Modifast bestaat uit verschillende producten die je elk op een andere manier kunt gebruiken en in je voedingsschema kunt toepassen. Heel makkelijk, het assortiment bestaat eigenlijk uit twee lijnen. De Intensive lijn en de Protein Shape lijn. Daarnaast heb je ook nog wat losse producten zoals supplementen. Ideaal als je graag wat wil afslanken.

Modifast Intensive

Met de Modifast Intensive producten vervang je hele maaltijden. Het is geschikt voor de fanatiekelingen die intensief aan de slag willen gaan. Zo neem je 4 Modifast Intensive maaltijden over de hele dag door, die vervangen je hoofdmaaltijden zoals je die gewend zou zijn. Deze Intensive maaltijden bestaan uit shakes in verschillende lekkere smaken, soep en puddings. Daarnaast heb je nog gewone maaltijdvervangers zoals repen en dranken die kun je 2 keer per dag nemen. Bijvoorbeeld als ontbijt en als tussendoortje. Je kunt dit afwisselen en ook afbouwen. Heb je wat houvast nodig? Dan raden we je aan om het Intensive schema te volgen.

Modifast Protein Shape

De producten uit de Modifast Protein Shape lijn zijn vooral voor tussendoor geschikt. Het zijn eiwitrijke en koolhydraatarme producten die niet bedoeld zijn om hele maaltijden te vervangen. Het bestaat uit producten die je tussendoor erbij kunt nemen. In de Protein Shape lijn vind je milkshakes in verschillende smaken, snackrepen en pudding. Je kunt een keuze maken uit deze producten om per dag in te nemen, daarnaast kun je gewoon zelf lichte maaltijden kiezen om te eten. Je kunt je ochtend bijvoorbeeld starten met een milkshake en het aanvullen met magere zuivelproducten. En tussen de middag smikkel je gewoon van een lekkere salade. En dat hoeft echt niet alleen een blaadje sla te zijn. Heb je tussen de middag nog zin in wat? Dan ga je voor een snackreep. Ze zijn verantwoord en lekker! Schuldig hoef je je dus niet te voelen. Met de Protein Shape lijn kun je gemakkelijk de 3.2.2 methode volgen.

Hoe lang kun je Modifast gebruiken?

Je kunt de producten van Modifast in principe zo lang gebruiken als je wilt. Vooral die van de Protein Shape lijn. Die kun je steeds weer toevoegen aan je gewone eetschema. De Intensive producten gebruik je vooral in de eerste 3 weken intensief, daarna bouw je dit af. Mocht je toch graag de producten willen gebruiken dan kun je altijd kiezen voor de gewone maaltijdvervangers zoals de repen en dranken voor tussendoor. De Intensive producten zijn intensiever, zoals de naam al zegt. Dus ga niet te lang door met je maaltijden vervangen, dat is niet de beste oplossing. Want je hebt je andere voedingstoffen natuurlijk ook gewoon nog nodig op lange termijn. Het beste is om ze in het schema 6 weken te gaan gebruiken. Daarna het gebruik te verminderen en naast je gewone maaltijden te nemen. Maanden je maaltijden laten vervangen met Modifast zal geen gunstige effecten hebben namelijk. Je mag de producten dus zo lang nemen als je wilt, maar uiteindelijke met mate!

Hoeveel kan ik afslanken met Modifast?

Het aantal calorieën dat je per dag binnenkrijgt wordt tijdens het gebruik van Modifast Intensive flink verminderd. Tegelijkertijd krijg je wel vitamines, spoorelementen, mineralen en eiwitten binnen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven. Zo kun je met Modifast Intensive gemakkelijk en verantwoord gewicht verliezen. Hoe snel werkt Modifast dan? Als de Modifast Intensive lijn en Protein Shape lijn volgens de regels wordt gebruikt, kan het gewichtsverlies in theorie 1,5 -2 kg vet per week zijn. Het resultaat wordt in de praktijk door verschillende factoren beïnvloed dus kan natuurlijk altijd verschillen. Je kunt vast inmiddels concluderen dat Modifast zeker gezond is! Modifast wordt dan ook regelmatig geadviseerd door diëtisten en artsen. De producten bevatten namelijk weinig calorieën. De maaltijdvervangers bevatten daarbij wel voldoende vitaminen en mineralen bij 3 stuks per dag.

Modifast bij KoopjesDrogisterij

Zit je inmiddels verlekkerd achter je laptop of mobiel? En sta je trappelen om te beginnen? Dan kun je de producten gemakkelijk bij KoopjesDrogisterij shoppen en ze binnen 1-3 werkdagen in huis hebben!

Terug naar het overzicht