Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Davitamon

Gezond en gevarieerd eten is heel belangrijk! Dat weten we allemaal, toch is het niet altijd even makkelijk om daadwerkelijk zo gezond en gevarieerd te eten. We leven in een drukke tijd, doen veel tegelijk en dan ben je ook nog eens een paar clicks verwijdert van een thuisbezorgd maaltijd. Lekker op z’n tijd maar natuurlijk niet heel gezond.

Wanneer het niet elke dag lukt om volgens de Schijf van Vijf te eten kun je dit aanvullen in de vorm van een voedingssupplement. Davitamon Elke Dag Tabletten zorgt voor een ware boost aan vitamines en mineralen! Je hebt dit nodig om goed te blijven functioneren en om een goede gezondheid in stand te houden. Wist je dat vitamine D en ijzer hier onder andere aan bijdragen?

In de schappen zie je vaak een hoop supplementen en vitamines staan, dat maakte de keuze soms wel wat lastig. Wat heb je nu écht nodig? Wanneer je een supplement zoekt die bijdraagt aan een goede weerstand, kies dan voor een complete multivitamine, zoals die van Davitamon. De Elke Dag tabletten bevatten 22 essentiële vitamines en mineralen en zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dat is wel zo makkelijk!

Tip

Probeer gezond en gevarieerd te eten, voldoende te slapen en te ontspannen! Dit is de basis van een goede gezondheid en een positief gevoel!

Bekijk het gehele assortiment