Skip to content

Compeed

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Smaak
Kleur
Geur
Doelgroep
Type
Huidtype
Geschikt vanaf
Opties
Serie
3411 artikelen

Compeed

Eindelijk heb je die nieuwe schoenen, maar je voelt de blaren en wondjes al opkomen… Compeed helpt je deze periode door te komen! Met de pleisters van Compeed, voel jij geen pijn meer. Compeed heeft speciale blarenpleisters ontworpen, waarbij er een tweede huid op de wond gevormd wordt. En door het kussentje in de pleisters, kun je nog steeds je nieuwe schoenen dragen! Daarnaast zijn de pleisters onzichtbaar en kan er geen vuil, water en bacteriën in de wond komen. Ideaal, toch?

Compeed blarenpleisters

De blarenpleisters van Compeed zorgen voor onmiddellijke verlichting van de pijn en een diepe demping. De pleisters zijn er in vele maten, zodat er altijd een geschikte tussen zit voor jouw blaar. Met de Compeed Blaren mix-pack zit je altijd goed, met blarenpleisters in drie verschillende maten. Speciaal voor de tenen is er de Compeed Blarenpleisters Tenen. Krijg je vaak blaren omdat je hoge hakken draagt? Dan is Compeed Blarenpleisters Hoge Hakken de uitkomst! Door het unieke vlindervormige ontwerp, past het perfect onder de achillespees voor absolute discretie.

Compeed lipblaasjes patch

Wanneer je eenmaal een koortslip hebt gehad, blijft dit je hele leven lang terugkomen. Erg vervelend, maar Compeed helpt het wat meer draagzaam te maken. In tegenstelling tot vele zalfjes en crèmes, heeft Compeed een onzichtbare patch ontworpen. Met deze lipblaasjes patch zorg je voor een onopvallende behandeling van koortslippen en lipblaasjes. Doordat ze afgedekt worden, ontstaat er minder risico op verdere infectie via de wondjes. Ook zijn de patches afzonderlijk verpakt, waardoor je ze bij verschillende uitbraken kan gebruiken. Je kan er zelfs make-up op aanbrengen, voor nog meer discretie!

Compeed anti-blaren stick

Voorkomen is beter dan genezen, toch? Helaas zijn blaren vaak niet te voorkomen bij nieuwe schoenen of het lopen van een grote afstand. Compeed heeft hiervoor de ultieme oplossing. Met de Compeed Anti-Blaren Stick kan je wel onbezorgd beginnen aan die tocht op je nieuwe schoenen. De Anti-Blaren Stick kan blaren en irritatie voorkomen. Het vermindert namelijk wrijving op de huid, waardoor er minder irritatie kan optreden. Met Compeed heb je nooit meer last van blaren!

Compeed online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Compeed. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Compeed of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.