Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Dove Deodorant spray go fresh cucumber 0% (150ml)

150ml
Adviesprijs € 5.18 € 3.13
40% korting

Productomschrijving

• Ontwikkeld om je huid te verzorgen en je oksels glad en zacht te houden.
• Bevat de unieke 1/4 hydraterende crème van Dove en vitamine E om je huid te verzorgen.
• Voor 24 uur frisheid.
• Een milde formule voor je oksels, met 0% aluminiumzouten en 0% alcohol.
• Onze beste verzorging voor je oksels, nu ook zonder aluminiumzouten!
• Een meer natuurlijke verzorgingsoptie voor je oksels.
Ben jij op zoek naar een aluminiumvrije deodorant? Ervaar dan nu het verschil van Dove 0% deodorant. Verzorg en bescherm je oksels met Dove Go Fresh Cucumber 0% Deodorant Spray. De enige deodorant die 0% aluminiumzouten en 0% alcohol combineert met een ¼ hydraterende crème. Hierdoor blijf je 24 uur lang fris met de heerlijke frisse geur van komkommer en groene thee, en zijn je oksels mooi en verzorgd.

Wat is het verschil tussen een Dove anti-transpirant en een Dove 0% deodorant?
Beide formules bevatten de unieke ¼ hydraterende crème van Dove en 0% alcohol, zijn dermatologisch getest en verzorgen en beschermen je oksels optimaal. Het verschil zit hem in het ingrediënt: aluminiumzouten. Aluminiumzouten zorgen voor de anti-transpiratieve werking van het product. Dit verminderd transpiratie en zorgt voor een droog gevoel. Dove anti-transpirant biedt 48 uur bescherming tegen transpiratie. Dove 0% deodoranten bevatten geen aluminiumzouten, waardoor het product je 24 uur frisheid biedt. Aan jou de keuze welk product jij het liefst gebruikt gebaseerd op je persoonlijke voorkeur en levensstijl. Wat je ook kiest, je kunt altijd vertrouwen op onze beste verzorging voor frisse, mooie en zachte oksels.
Let op: deze deodorant bevat geen aluminiumzouten en beschermt daardoor niet 48 uur tegen zweet zoals Dove Original anti-transpirant

Overige informatie over dit product

Merk
Dove
SKU
933465
EAN
08710447320655
Inhoud
150ml

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95