Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Fittergy

Filteren
Prijs 1
Inhoud
89 artikelen

Fittergy

Fittergy ontwikkelt al 20 jaar leefstijl plannen en heel veel verschillende voedingssupplementen. Die zijn niet alleen bestemd voor topsporters maar voor iedereen die graag gezonder wil leven en zich energieker wil voelen. Bij Fittergy draait alles om het stimuleren van je energiemetabolisme en je maximale vitaliteit. De voedingssupplementen van Fittergy worden niet alleen in Nederland maar ook in België aangeboden. Door hun kennis en passie hebben ze producten ontwikkeld die bij dragen aan een goede gezondheid en goede (sport) prestaties.

Natuurlijke voedingssupplementen van Fittergy

Voor natuurlijke voedingssupplementen ben je bij Fittergy aan het juiste adres. Met de natuurlijke voedingssupplementen wil Fittergy jou helpen om het maximale uit jouw leven te halen. De voedingssupplementen zijn vrij van gluten, lactose, sacharose, gelatine en van toegevoegde geur-, kleur-, smaak- en conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn dierlijke bestanddelen zoveel mogelijk vermeden. Zo heb je bijvoorbeeld de Fittergy omega-3, dit product is vegan.

Vitamines van Fittergy

Fittergy heeft alle vitamines in het assortiment die jij nodig kan zijn als aanvulling op je voedingspatroon. Neem bijvoorbeeld de Fittergy Vitamine D. Vitamine D is een van de essentiële vitamines die we zelf onvoldoende aanmaken. Met genoeg zonlicht doen maken we deze vitamine onderhuids aan, maar als de zon niet schijnt kun je dus wel een extra vitamine D boost gebruiken.

Ook heb je de Fittergy Multivitamine. Multivitaminen bevatten meerdere vitamines en mineralen die in de juiste concentraties gecombineerd zijn. De beste multivitaminen bevatten de belangrijkste 13 vitaminen en de belangrijkste mineralen. Fittergy maakt onderscheid tussen multivitaminen voor jongere mensen en voor senioren, mannen en vrouwen of voor het sporten.

Fittergy online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Fittergy online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Fittergy aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.