Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Hooikoorts

Filteren
Merk
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
Geschikt vanaf
32 artikelen

Hooikoorts

Milde, niet-versuffende antihistaminica zoals cetirizine, loratadin een cinnarazine, van bekende merken als Allerfre en Reactine. Deze tabletten kunnen eventueel worden gecombineerd met de 100% natuurlijke Capsinol Hooikoorts Neusspray.

Op deze pagina staan ook een aantal milde, ondersteunende producten die kunnen worden gebruikt bij pollen in de lucht. Deze bevatten geen antihistaminica of andere zelfzorggeneesmiddelen. Meer lezen...

Hooikoorts?

Het is weer tijd voor alle haaaattssjjooeeeees en 'gezondheids'! Dikke niesbuien, verstopte neuzen (heb jij 'm al gevonden?) en noem maar op. Bah! Het liefste blijf jij binnen wanneer je vrienden lekker een terrasje pakken of het bos in gaan. Je wilt het liefste voorkomen dat je daar half aan het huilen bent, met rode ogen en loopneus erbij. Nou ja, huilen, je ogen kunnen gewoon niet stoppen met tranen. Ken je dat? Vre-se-lijk! Wanneer je dit vaak ervaart in de lente/zomer dan kan het zo maar zijn dat je allergisch bent voor gras-, boompollen en/of voor pollen van (on)kruiden. Dit wordt ook wel hooikoorts genoemd. En nee, dan heb je niet per definitie koorts van hooi. Maar, vervelend is het wel!

Wist je dat 1 op de 8 mensen in heel Europa een graspollen- of boompolleallergie heeft? De allergische klachten aan de luchtwegen worden veroorzaakt door een reactie van het immuunsysteem na het inademen van stuifmeel die vrij rondzweeft in de lucht. Dit stuifmeel kan afkomstig zijn van verschillende grassen, bomen of (on)kruiden.

Last van hooikoorts?

Hooikoorts is de alledaagse term die wordt gebruikt om allergische klachten te beschrijven, maar de medische naam is allergische rhinitis. De klachten die bij hooikoorts voorkomen (niezen, loopneus of verstopte neus) lijken erg op verkoudheidsklachten. Bij een simpele verkoudheid zullen de klachten wel snel verdwijnen. Bij hooikoorts is dat helaas niet het geval. In sommige gevallen kan je er wel een paar weken last van hebben of het gehele voorjaar en zomer. Het meest bekende hulpmiddel tegen hooikoortsis Cetirizine van Healthyfarm. Cetirizine is een algemeen anti-allergiemedicijn. Ook heb je nog inhalatiecapsules van Healthyfarm. Deze capsules zorgen ervoor dat je luchtwegen wat vrijer worden, waardoor ademen nét even een stukje makkelijker gaat.

Online Cetirizine kopen

Heb je een keuze kunnen maken? Na het bestelproces heb je het product binnen één tot drie werkdagen al in huis! Je kunt bij KoopjesDrogisterij ook terecht voor huishoudelijke producten, cosmetica, supplementen, dierenverzorging en meer. KoopjesDrogisterij heeft een groot assortiment en altijd fijne prijzen. Je kunt ook meerdere Healthyfarm producten bestellen om te besparen op de verzendkosten.