Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Hansaplast

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Kleur
Type
Huidtype
Serie
92 artikelen

Hansaplast pleisters en wondverzorging

De producten van Hansaplast zorgen voor de optimale wondverzorging na een ongelukje. Wanneer je op zoek bent naar een pleister van welke aard ook, een hydraterende voetcrème, sportbandage, een verkoelende gel voor pijnlijke spieren of zelfs naar een warmtepleister, dan moet je bij Hansaplast zijn! Wat is jouw favoriet?

Over Hansaplast

Hansaplast heeft al ruim 90 jaar ervaring in wondverzorging en alledaagse pijntjes. Hansaplast was de eerste die de pleister uitvond in 1922. Met Hansaplast vertrouw je op experts!

Hansaplast producten

Bij Hansaplast vind je verzorging in voor de volgende problemen:

  • Wondverzorging
  • Sport, beweging en herstel
  • Voetverzorging

Dus ben jij gevallen van de fiets, heb je wat extra verzorging nodig bij het sporten of hebben jouw voeten wat extra verzorging nodig? Dan ben jij Hansaplast aan het juiste adres

Pleisters van Hansaplast

Hansaplast was de eerste bedenker van de pleister. Dat is terug te vinden in de variatie daarin. Denk bijvoorbeeld aan blarenpleisters of likdoornpleisters. Elastische pleisters of waterdichte pleister, Hansaplast heeft het allemaal. Daarnaast heeft Hansaplast ook alles voor de nazorg van wondjes.

Hansaplast pleisters bestellen bij KoopjesDrogisterij

Pleisters nodig van Hansaplast? Alle producten van Hansaplast, koop je bij voordelige en vrolijkste drogist van Nederland; KoopjesDrogisterij.nl. Shoppen maar!