Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Happysoaps Deodorant kokos en limoen (50g)

Productomschrijving

Natuurlijke Deodorant Kokos en Limoen
Een feestje onder je oksels! De kokos en limoen geven deze natuurlijke deodorant een heerlijke, speelse geur. Na het gebruiken van deze deodorant kom je meteen in de feeststemming, een mooi begin van de ochtend! De limoen verzorgt, verzacht en neutraliseert de huid. Daarnaast geeft de kokos een spannende en originele kick aan het geheel. De deodorant is enorm effectief tegen zweet door de slimme samenstelling van natuurlijke ingrediënten.


 

Een paar natuurlijke bestandsdelen uitgelicht 


Shea Butter 
Dit ingrediënt werkt verzachtend en rustgevend op de huid. Wat Shea Butter zo bijzonder en onderscheidend maakt van andere natuurlijke oliën is het hoge gehalte aan verzorgende eigenschappen hierin. Doordat Shea Butter zo’n hoog gehalte heeft, ondersteunt Shea Butter je huid sterk in het herstellend vermogen. 


 

Kokosolie 
Natuurlijke huidverzorging in een bruin jasje! Kokosolie is heel geschikt als natuurlijke huidverzorging. Het maakt je huid zachter, heeft voedende eigenschappen en beschermt de huid. Een waardig ingrediënt voor de gevoelige huid van de oksels.

 

Limoen 
Ongetwijfeld ken je het gele familielid van deze vrucht. Citroen wordt veelvuldig gebruikt in beautyproducten. Toch mogen we de limoen zeker niet vergeten. Deze is wat ons betreft dé held onder de citrusvruchten. Zo is limoen krachtig in huidegalisatie, de bestrijding van huidirritatie en het tegengaan van huidveroudering. Time for lime!


 

Plasticvrije keuze en gaat langer mee
Door de natuurlijke ingrediënten maak je een bewuste keuze. Je bespaart daarnaast ook nog flink op de vervuilende traditionele deodorantflessen. Een potje smeerbare deodorant gaat zo’n drie maanden mee. Goed voor jou, het milieu én je portemonnee!


 

Hoe gebruik je deze smeerbare deodorant?


  • Draai het plasticvrije potje open.

  • Haal met je vinger (of een spateltje) een beetje smeerbare deodorant uit het potje, ongeveer ter grootte van een erwt.

  • Breng de smeerbare deodorant aan op je oksel. Dit doe je door het uit te smeren over de huid.

  • Draai het potje weer dicht en voilà! Je bent de hele dag beschermd.


Handgemaakt in Nederland
De Natuurlijke Deodorant van HappySoaps wordt liefdevol met de hand gemaakt in Nederland.


Overige informatie over dit product

Merk
HappySoaps
SKU
DN0826
EAN
08720256109013
Inhoud
50g

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95