Skip to content

Holisan

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
11 artikelen

Holisan

Al ruim 25 jaar is Holisan dé Ayurveda specialist. Ayurveda is een duizenden jaren oude geneeskunst. Het is het gezondheidssysteem van de oud-Indiase vedische beschaving en wordt beschouwd als het oudste gezondheidssysteem ter wereld. Holisan streeft naar excellentie, als het gaat over kwaliteit en kwaliteitscontrole. Het assortiment bestaat uit voedingssupplementen en verzorgingsproducten.

Holisan Ayurveda

De voedingssupplementen van Ayurveda zijn erg divers. Van kruidenpreparaten, kruidenpoeders tot kruidenelixers. Deze elixers worden verkregen door fermentatie op basis van suiker of honing. Na het natuurlijks gistingsproces hebben de elixers een alcoholpercentage tussen de 7 en 10%. Ze bevatten ook verse plantensappen en minerale toevoegingen. Probeer eens de Arjuna Arishta of Ashwagandha Arista. Er zijn enkelvoudige kruidenpreparaten, zoals Shatavari, Brahmi en Kurkuma, en Complexpreparaten, zoals Cerebex en Trikatu.

Holisan verzorging

Holisan heeft ook producten voor de verzorging van je haar en lichaam, zoals shampoo's en vele crèmes. De producten bevatten de meest zuivere ingrediënten en ze helpen de natuurlijke schoonheid tot uiting te brengen. Voor de vette en snel geïrriteerde huid is er de Pitta lijn. Voor een dikkere, stevigere huid is er Kapha. Met het uitgebreide assortiment aan natuurlijke haarproducten kan je je hoofdhuid een warme oliemassage geven en wassen met een Ayurvedische shampoo.

Holisan online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij.nl! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Holisan. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Holisan of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.