Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Koziol Duurzaam herbruikbaar gezichtsmasker Organic Soft Grey (1ST)

1ST
Adviesprijs € 19.94 € 0.99
95% korting
Webshop keurmerk

Productomschrijving

Duurzaam herbruikbaar gezichtsmasker Organic Soft Grey met 1 filter

Het Community Mask beschermt, is herbruikbaar en uitwasbaar in de vaatwasser (of met de hand). Het mondkapje is gemaakt van medisch getest, flexibel plastic en kan individueel worden aangepast aan elke hoofdmaat met behulp van de meegeleverde rubberen band. Een fleecefilter wordt meegeleverd. Dit fleecefilter ziet eruit als een soort watje en doe je tussen het binnenste masker en het buitenste masker in. Doordat er gebruik wordt gemaakt van een dubbele laag ben je er zeker van dat je goed beschermd bent. En anderen om jou heen ook beschermd zijn tegen jou! Het materiaal van het masker is BPA vrij. Het masker is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Let bij kinderen wel goed op dat de hoofdband 110 mm lang is en het mondmasker nog wel vastgezet moet kunnen worden.

Eco-vriendelijk en herbruikbaar mondkapje
De mondkapjes zijn zeer eenvoudig te gebruiken. Dankzij het flexibele, gerecyclede plastic materiaal en de bijgeleverde elastische en verstelbare band kan het masker op elk gezichtsformaat aangepast worden en comfortabel gedragen worden. Bovendien bieden de maskers de mogelijkheid om het filter (het fleecewatje) na gebruik te vervangen. Grote ovaalvormige wattenschijfjes – die te koop zijn bij ons – kunnen als filter gebruikt worden. Daarnaast zijn de maskers gemakkelijk met de hand of in de vaatwasser te reinigen. Ook kunnen ze gewassen worden op 70 graden én drogen ze zeer snel. Niét drogen in de droger. Gebruik het filter maar één keer en vervang daarna voor optimale bescherming. Ook het masker dien je na gebruik elke keer goed te wassen met de hand of in de vaatwasser.


Belangrijkste specificaties:
• Community masker: bescherm jezelf en anderen om je heen
• Filter is te vervangen door ovaalvormige wattenschijfjes
• Gemakkelijk te reinigen met de hand of in de vaatwasser
• Milieuvriendelijk, geeft geen afval

Afmetingen (LXBXH):
• Binnenste masker: 165x110x65 mm
• Buitenste masker: 165x110x64 mm
• Filter: 55x90x1,1 mm
• Rubberen hoofdband: 110x7x1 mm

Materiaal
• Binnenste masker: Kunststof
• Buitenste masker: Kunststof
• Filter: Zachte watten (overal te halen, ook wanneer u onderweg bent).

Overige informatie over dit product

Merk
Koziol
SKU
DN0461
EAN
4002942510377
Inhoud
1ST

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95