Skip to content

Lemon Pharma

Filteren
Prijs 1
Inhoud
1 artikelen

Lemon Pharma

De Engels arts Dr. Edward Bach heeft Bachbloesemleer bedacht. Hij was ervan overtuigd dat de oorzaak van een groot aantal ziektes ligt in een verstoord psychisch evenwicht. Ook dacht hij dat bepaalde planten, bomen en rotswater de kracht hebben om juist dit evenwicht te beïnvloeden. Lemon Pharma is op deze theorie gebaseerd en is een Frans merk. De Bachbloesem producten van Lemon Pharma zijn grotendeels biologisch en vegan. Er zijn 38 bloesem essenties, elke essentie staat voor een emotie die ondersteunt kan worden in de gemoedstoestand.

De producten van Lemon Pharma

Voor de producten van Lemon Pharma is er een specifieke samenstelling van 5 (No. 39 Noodgevallen) en 6 (No. 39 Goede Nachtrust) Bach bloesemessenties voor Rust en Ontspanning. De No. 39 Noodgevallen lijn is bio-gecertificeerd en verkrijgbaar in:

  • Druppels
  • Spray
  • Spray goede nachtrust
  • Globulix Parels goede nachtrust
  • Pastilles
  • Kauwgom
  • Crème

Deze producten zijn naast het succesvolle Bach bloesem noodgevallen-mengsel (No. 39) ook verkrijgbaar in drie nieuwe samenstellingen: Energie (No. 40), Concentratie (No. 41) en Zelfvertrouwen (No. 42). Daarnaast zijn er ook speciale producten voor kinderen en dieren.

Lemon Pharma online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Lemon Pharma online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Lemon Pharma aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.