Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Lucovitaal Verzwaringsoogmasker (1st)

1st
Adviesprijs € 19.99 € 4.84
76% korting

Productomschrijving

Het Lucovitaal Verzwarings Oogmasker helpt onder andere om hyperactieve personen te helpen ontspannen en te zorgen voor een betere nachtrust. Het masker is een hulpmiddel ontworpen om te beschermen tegen licht en te zorgen voor drukpuntstimulatie. Een verzwaringsoogmasker geeft geborgenheid, een veilig gevoel (bij angst) en kalmeert bij onrustigheid. Ook geschikt voor een ontspanningsmoment of tijdens meditatie. Het Verzwarings Oogmasker is verzwaard met hypoallergene korreltjes en stimuleert het gezicht puntsgewijs. Deze druk stimuleert een gewaarwording van aanraking van spieren en geeft diepe ontspanning. De uitwasbare hoes is ook nog eens door de uitzonderlijke pluche/katoen kwaliteit heerlijk zacht.

Gebruik
Ziet u wazig na het gebruik van Het Verzwarings Oogmasker dan kan het zijn dat u overgevoelig bent voor een overgang van donker naar licht. De wazigheid moet na enkele minuten wegtrekken. Gebeurt dit niet, raadpleeg dan een arts. Heeft u glaucoom (hoge oogboldruk, oogbolspanning, klachten oogdrukverhoging) of een andere oogaandoening, raadpleeg dan voor aankoop een (oog)arts of het verzwaarde oogmasker wel geschikt voor u is.

Voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar.

Fabrikant
PK Benelux BV
Vluchtoord 17
5406 XP Uden

Overige informatie over dit product

Merk
Lucovitaal
SKU
963812
EAN
08713713091488
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95