Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Orthica

Voedingssupplementen op basis van orthomoleculaire principes. Breed assortiment en uitstekende kwaliteit. Meer lezen...

Een bewuste levensstijl

Orthica produceert al meer dan 30 jaar voedingssupplementen die optimaal gedoseerd zijn voor elke levensfase en leefstijl. De producten van Orthica zijn ontwikkeld op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten. Hierdoor dragen de producten bij aan een bewuste levensstijl waarbij maximaal genieten vooropstaat. Het assortiment van Orthica is bovendien ontzettend uitgebreid waardoor er altijd een supplement is dat aansluit op jouw wensen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan Orthica Magnesium 400. Dit product draagt bij aan een normale spierwerking. De Orthica Vitamine B12 ondersteunt de energiestofwisseling. Vitamine B12 draagt bovendien bij aan een heldere geest en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid. Vooral vegetariërs en veganisten krijgen weinig van deze vitamine binnen en zijn daarom gebaat bij preventieve aanvulling.

Waarborging van de kwaliteit

Aan de ontwikkeling van voedingssupplementen gaat een lang onderzoekstraject vooraf. De HACCP-certificering voor het volledige productieproces van voedingssupplementen is hiervan het bewijs. Dit proces omvat namelijk de productontwikkeling, de grondstofkeuze, de inkoop, het verpakkingstraject en de eindcontrole van de voedingssupplementen. Orthica onderscheidt zich dan ook dankzij de hoge kwaliteitseisen die aan de producten worden gesteld. Een mooi voorbeeld hiervan is de Orthica Orthiflor Plus. Dit is een kuur product met een probiotica-mix met 9 verschillende bacteriestammen. Het product bevat geen synthetische conserveermiddelen, synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen.

Daarom Orthica!

De producten van Orthica worden geadviseerd in vitaminespeciaalzaken, natuurwinkels, drogisterijen en in gezondheid advieswinkels. In de gezondheidspraktijk zijn de producten vaak onderdeel van het behandelplan van therapeuten, diëtisten, artsen en andere gezondheidsprofessionals. Orthica geeft bovendien trainingen over het ondersteunen van de gezondheid in specifieke situaties, zoals zwangerschap en ouder worden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat jij en je familie altijd voedingssupplementen van Orthica kunnen gebruiken die voldoen aan persoonlijke behoeften. Daarom kies je voor Orthica!

Orthica online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor een ruime selectie Orthica producten. Neem eens rustig een kijkje in het assortiment van dit topmerk bij KoopjesDrogisterij. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Orthica of van andere producten kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via de chat, e-mail, telefoon en sociale media.