Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Weleda

Al meer dan 100 jaar gelooft Weleda in de connectie tussen mens en natuur. Sinds 1921 ontwikkelt Weleda 100% natuurlijke en gecertificeerde verzorgingsproducten en antroposofische geneesmiddelen. Meer lezen...

De rol van de natuur

Bij alle producten van het merk staat de natuur centraal. De teelt van Weleda is altijd duurzaam en bovendien grotendeels biologisch. Dankzij een samenwerking met Natuurmonumenten en Naturalis zet Weleda zich in voor de bescherming van de wereldwijde biodiversiteit.

Een kijkje in het assortiment

Het ruime assortiment van Weleda heeft altijd iets passends voor jou. Zoek je bijvoorbeeld hulp voor droge of ruwe plekjes op je huid? Met de Weleda Skin Food voed je gemakkelijk alle plekjes op je lichaam die ruw en droog zijn. De crème is bovendien 100% natuurlijk! Ook voor een verfrissende deodorant en heerlijke shampoos kan je bij Weleda terecht. Met de Weleda Kids 2 In 1 Shower & Shampoo Coole Munt reinig je de huid en het haar van je kindje op een milde wijze door het gebruik van plantaardige stoffen. De shampoo & body wash is zacht voor de ogen, vrij van zeep en pH-neutraal. Weleda heeft niet alleen speciale producten voor de kleintjes. De Weleda Hydraterende Creme Voor De Man sluit bijvoorbeeld perfect aan op de behoeften van de mannenhuid. De crème trekt snel in en is niet vet. Na gebruik voelt je huid fris, soepel en zacht aan.

Weleda online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Je vindt een prettig overzicht van de Weleda producten in het assortiment van de KoopjesDrogisterij. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de scherpe prijzen van de verschillende Weleda producten. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van de producten van Weleda of van andere producten, kun je goed terecht bij onze klantenservice! Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.