Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Biostime
Sorteer op:

Biostime

Borstvoeding is de beste voeding voor baby’s. Soms lukt (volledige) borstvoeding niet en kies je (in overleg met je arts en/of consultatiebureau) voor flesvoeding, ter aanvulling of als volledige vervanging. Maak in dat geval kennis met Biostime. Biostime heeft een biologisch keurmerk, is gemaakt zonder palmolie, zonder synthetische conserveringsmiddelen en de koeien worden niet behandeld met preventieve antibiotica of hormonen. Niet voor niets is Biostime flesvoeding tot ‘Product van het Jaar 2020’ in de categorie babyvoeding uitgeroepen. Lees meer…

Biostime AR1 - 0-6M (800 gr)

AR1 - 0-6M € 25,99
Meer over dit product

Biostime AR2 - 6-12M (800 gr)

AR2 - 6-12M € 25,99
Meer over dit product

Biologische melk

Ja, het bestaat echt! Biologische flesvoeding. Dit is goed voor het milieu en je kindje, vrij van bestrijdingsmiddelen en je maakt heel bewust de beste keuze. De voordelen van biologische voeding voor zowel het milieu als voor jou en je kindje zijn oneindig. Biologische producten kun je herkennen aan het Europees biologisch keurmerk. Gelukkig mag je je producten niet zomaar biologisch noemen. Deze term is beschermd. Je moet voldoen aan de eisen van de EU. De controle in Nederland wordt gedaan door de Skal Biocontrol. Biologische producten worden geteeld zonder kunstmest en zonder kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Biologische voeding is tevens zonder toevoeging van onnodige geur-, kleur- en smaakstoffen. Biostime is gemaakt van biologische melk afkomstig van 27 geselecteerde biologische boerderijen in Normandië.

Melkroom in plaats van palmolie

Huh, palmolievrije opvolgmelk? Welkom bij Biostime! Melkroom blijkt een goede vervanger te zijn voor palmolie. Geen palmolie gebruiken is beter voor het behoud van het regenwoud. Daarnaast lijkt de structuur van melkroom heel erg op die van moedermelk. Borstvoeding is uiteraard het beste voor je kindje. Door het gebruik van goede melkroom is Biostime in staat om de palmolie te vervangen en tóch de juiste vetten in de voeding te stoppen. Dat is knap!

Biostime biologische zuigelingenvoeding

Voor kinderen tussen de nul en zes maanden is er Biostime 1er Age. Met biologische melkroom zorg jij ervoor dat je kindje het beste zuigelingenmelk binnenkrijgt. Biostime bevat vitamine A, C en D in de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid zoals wettelijk is vastgesteld voor alle opvolgmelken.

Biostime biologische opvolgmelk

Voor kinderen tussen de zes en 12 maanden is er Biostime 2eme Age. Heerlijke biologische zuigelingenmelk voor de nieuwe generatie baby’s.

Biostime biologische peutermelk

Voor kinderen tussen de 10 en 36 maanden heeft Biostime 3eme Age ontwikkeld. De poeder lost snel op en klontert ook niet. Je klikt de trommel zo weer vast wanneer je het poeder eruit hebt gehaald. Je doseert gemakkelijk met het bijpassende doseerlepeltje.

Biostime online kopen bij KoopjesDrogisterij.nl

Bij KoopjesDrogisterij kun je terecht voor Biostime producten. Kijk eens rustig rond bij dit populaire merk van KoopjesDrogisterij. De producten van Biostime bestel je gemakkelijk en snel bij Koopjesdrogisterij.nl. En, vanaf 75 euro heb je al gratis verzending. Binnen 3 dagen heb je je pakket in huis. Snel bezorgd!

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder