Test alert message!
 
Zoek binnen de resultaten:
2 artikelen van merk: Facetrex
Sorteer op:

Facetrex anti-rimpelcrème

Facetrex Natural Facelifting (50ml)

Natural facelifting Promotieprijs!

€ 49,50
€ 34,95
Meer over dit product

Facetrex Collafill Drink Sticks (30st)

Collafill drink sticks € 50,25
€ 39,70
Meer over dit product

Helaas horen rimpels bij het leven, toch kun je de strijd met rimpels aangaan dankzij Facetrex. Er zijn vele oorzaken van het ontstaan van rimpels, zoals ouderdom, stress, teveel zonnen en piekeren. Door ouderdom kunnen rimpels snel ontstaan. Facetrex is een anti-rimpel crème. Deze rimpelcreme strijkt vervelende rimpels weer glad. De stoffen doordringen diep in de bovenhuid. Deze heilzame en werkzame stoffen gaan huidveroudering tegen. Er is al vrij snel resultaat op te merken. Je huid wordt weer glad en elastisch. Bij de Koopjesdrogisterij vind je een aantal producten van dit gerenommeerde en bekende merk, zoals Facelift botaline creme en Facetrex facelift natural.

Facetrex producten bestellen bij de Koopjesdrogisterij

Bij de Koopjesdrogisterij kun je via een eenvoudige manier de producten van Facetrex bestellen. Je hoeft het gewenste product maar in het winkelwagentje te stoppen en af te rekenen. Je hebt jouw bestelde product van Facetrex al snel in huis.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder