Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Nature's Plus Massage borstel cactus haar (1st)

1st
Adviesprijs € 17.94 € 13.27
26% korting

Productomschrijving

100% Vegan Cactus douche bad borstel

Het handvat is los teemaken van de borstel zodat de borstel ook zonder handvat gebruikt kan worden. De borstel bevat een stevige linnen band welke om de hand geschoven kan worden.

voor een intensieve massage die onder andere de bloedsomloop stimuleert

Algemeen
Naturae Donum Massageborstel Cactus & Varkenshaar is een uitstekend product om uw huid een intensieve massage te geven. De fijne haren van cactusvezels en echt varkenshaar stimuleren de bloedsomloop, bevorderen de afvoer van gifstoffen en geven een perfecte lichaamspeeling. Het 40 cm lange handvat van de borstel is gemaakt van Beukenhout met het FSC-kenmerk en is gemakkelijk van de borstelkop te verwijderen. Zo kunt u de borstel op twee verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld mét handvat zodat u gemakkelijker bij de rug kunt komen.

Naturae Donum Massageborstel Cactus & Varkenshaar is duurzaam in gebruik, doordat het gemakkelijk te reinigen is. U wast de borstel eenvoudig in warm water met neutrale zeep en laat hem vervolgens drogen met de haren naar beneden gericht.

Samenstelling
Beukenhout en cactus & varkenshaar

Gebruik
Onderhoudt de borstel regelmatig! Was het met warm water en neutrale zeep en laat drogen met de haren gedraaid naar de vloer (anders trekt het water het hout in en kan het rot worden)

 

 

Overige informatie over dit product

Merk
Nature's Plus
SKU
910039
EAN
08028514001018
Inhoud
1st

Doordat producten regelmatig vernieuwd worden, kan de geleverde verpakking afwijken van de verpakking op de afbeeldingen.

Stel een vraag over dit product

Specifieke vragen over de werking of inhoud van dit product? Stel je vragen via drogist@koopjesdrogisterij.nl. Voor alle overige vragen staat de klantenservice natuurlijk voor je klaar.

Bezorgkosten voor dit product

Nederland, besteding tot € 74,95 € 4,95
Nederland, besteding vanaf € 74,95 Gratis
België, besteding tot € 74,95 € 5,95
België, besteding vanaf € 74,95 Gratis
Duitsland € 5,95