Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!
Webshop keurmerk

Nutramin

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Type
48 artikelen

Nutramin

Nutramin is een merk dat hoogwaardige en gespecialiseerde voedingssupplementen, vitaminen en mineralen ontwikkelt die een bijdrage leveren aan het geestelijke en lichamelijke welzijn van de mens. Nutramin gelooft dat veel geestelijke en lichamelijke problemen door verschillende leefgewoonten op te lossen zijn met een goede voeding en de juiste voedingssupplementen. Hierdoor moet goede gezondheid voor iedereen bereikbaar zijn. De eigen Nutramin (NTM) productlijn bestaat uit zeer hoogwaardige voedingssupplementen met unieke mengsels van kruiden, aminozuren, probiotica, enzymen en andere ingrediënten, zoals bijnierconcentraat. De formules zijn wetenschappelijk onderbouwd en voldoen aan de Europese wetgeving. De tabletten hebben een natuurlijke coating en zijn vrij van titaniumdioxide. Daarnaast zijn producten vegetarisch waar mogelijk en hebben ze een aantrekkelijke prijs/kwaliteitverhouding.

Over Nutramin

Nutramin heeft verschillende soorten voedingssupplementen, vitaminen en mineralen. KoopjesDrogisterij verkoopt het gehele assortiment van Nutramin. Het is in de jaren '80 begonnen als therapeutische kliniek in Amsterdam en is zich vanaf 1996 gaan richten op de distributie van Amerikaanse voedingssupplementen en later ook de Nederlandse merken Pervital en Plantina. Kwaliteit van ingrediënten, respecteren van Europese wetgeving en het doen van (kostbaar) wetenschappelijk onderzoek zijn essentieel. Door de jaren heen zijn er veel dingen veranderd in het bedrijf, maar één ding is hetzelfde gebleven: het streven naar kwalitatief hoogwaardige supplementen die gebaseerd zijn op het beste dat de natuur en wetenschap te bieden hebben.

Nutramin producten

Alle producten van Nutramin hebben een doel, bijvoorbeeld het versterken van het immuunsysteem. De Nutramin NTM Immunocare is een uniek multipreparaat en speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het immuunsysteem. Het is onder andere rijk aan vitamine C, vitamine D, beta-glucanen en een uniek kruidenmengsel. Een zeer complete multivitamine is de Nutramin NTM Cere Balance. Deze bevat vitaminen, mineralen, plantenextracten en verschillende aminozuren. De formule is geschikt voor volwassenen, maar in het bijzonder ook voor kinderen en jongeren. Het multipreparaat bevat diverse ingrediënten die van belang zijn voor de normale werking van het zenuwstelsel. De mineralen zink, jodium en ijzer ondersteunen het geheugen en het leervermogen en zijn belangrijk bij geestelijke inspanning en activiteit.

Nutramin online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Een bestelling plaats je gemakkelijk online bij KoopjesDrogisterij! Onze webshop heeft een ruim assortiment aan artikelen van Nutramin. Na het bestellen van de producten, ontvang je de bestelling zo snel mogelijk in huis. En, vanaf een bestelbedrag van €74,95 krijg je gratis verzending! Voor vragen over het gebruik van de producten van Nutramin of van andere producten, is onze klantenservice elke werkdag van 09:00 tot 17:00 beschikbaar via chat, e-mail, telefoon en sociale media.