Skip to content
Meer dan 70.000 artikelen in jouw voordeel!

Plantina

Filteren
Prijs 1
Inhoud
Soort
Type
34 artikelen

Plantina

Plantina vitaminen en mineralen zijn bedoeld als aanvulling van een gezonde voeding en levensstijl. Plantina is in 1993 opgericht door Gert Schuitemaker en Elsedien de Groot. Eind 2015 is Plantina overgenomen door Mischa Strijder. Hij heeft jarenlange ervaring in de farmacie. Plantina werkt volgens de HACCP-regels. Daarnaast zijn alle producten samengesteld op basis van de nieuwe Europese wetgeving. Plantina producten zijn ook toegankelijk voor vegetariërs en veganisten.

Plantina vitamines & mineralen

Genoeg vitamines en mineralen uit je voeding halen kan een hele uitdaging zijn. Plantina biedt een breed assortiment aan voedingssupplementen om jou te helpen aan je dagelijkse benodigde hoeveelheid voedingsstoffen die je nodig hebt. Het streven van Plantina is mensen helpen een goede gezondheid te onderhouden. Plantina haar producten bevatten geen onnodige kleur- of smaakstoffen, hierdoor zijn de voedingssupplementen echt puur en alleen extra voeding.

Plantina Multivitamine

Een product uit het brede assortiment van Plantina is Plantina Multivitamine. Dit product bevat geen overbodige stoffen en is vegetarisch. Daarnaast zijn de grondstoffen uiterst zorgvuldig gekozen. De Plantina Multivitamine 90 tabletten is verkrijgbaar, maar je hebt ook de Plantina Multivitamine 240 tabletten. Naast het basisproduct zijn er ook twee varianten die speciaal zijn afgestemd op kinderen en senioren. Dit zijn de Plantina Multi Junior en de Plantina Multi Senior.

De belangrijkste vitamines

De belangrijkste vitamines voor het ondersteunen van je immuunsysteem zijn onder andere vitamine B12, vitamine C en vitamine D. Zo zorgt de Plantina Vitamine B12 voor aanmaak van rode bloedcellen en een goede werking van het zenuwstelsel. Plantina Vitamine C draagt bij aan de instandhouding van het immuunsysteem en werkt als een antioxidant. Als laatst zorgt Plantina Vitamine D voor behoud van sterke botten en tanden. Daarnaast geeft het een positieve werking op de spieren en het immuunsysteem. In de winter kan je immuunsysteem wel een extra ondersteuning gebruiken, daarom hebben wij nu een Plantina Winterpakket met de belangrijkste vitamines erin.

Plantina online bestellen bij KoopjesDrogisterij

Bij KoopjesDrogisterij kan je Plantina online bestellen. Kijk eens rond en laat je overtuigen door de Plantina aanbiedingen. Na het bestellen van de benodigde producten ontvang je de bestelling al gauw in huis. En, vanaf 75 euro gratis verzending! Wanneer je vragen hebt over een product uit onze webshop kun je goed terecht bij onze klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar via chat, e-mail, telefoon én sociale media.