Test alert message!

Aesculaforce* is een krachtig "traditioneel kruidengeneesmiddel" bij debehandelingvanspataderen. Bovendien geeft het verlichting van de symptomen van zware en vermoeide benen. U kunt Aesculaforce ook gebruiken bijkramp in de benenen rusteloze benen bij een verminderde doorbloeding van de aderen. Vooral mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) kunnen steun nodig hebben voor het behoud van een goede bloedsomloop

Bovendien geeft het verlichting van de symptomen van zware en vermoeide benen. U kunt Aesculaforce ook gebruiken bij kramp in de benen en rusteloze benen bij een verminderde doorbloeding van de aderen. Vooral mensen met een staand beroep (zoals onderwijzers, winkelpersoneel en koks) kunnen steun nodig hebben voor het behoud van een goede bloedsomloop en sterke vaatwanden.

De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:

  • Bij behandeling spataderen
  • Bij zware, vermoeide benen
  • Bij rusteloze benen
  • Bij kramp in de benen

Goede dosering van 50 mg aescine per tablet
* De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.

Samenstelling : Het actieve bestanddeel is een ethanolextract vanverse paardenkastanjezaden (Aesculus hippocastanum L.), overeenkomend met 50 mg aescine. Eentablet van 679 mg bevat 157,5-225,0 mg extract.Dit komt overeen met 2,5 g verse zaden.

Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: microkristallijne cellulose, maïszetmeel (Zea mays), silica, SOJA polysaccharine.

Allergeneninformatie : Bevat soja.

Gebruik :
Tenzij anders is voorgeschreven
2 keer per dag 1 tablet, bij voorkeur tijdens de maaltijd. Als de klachten verergeren of wanneer na 2 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, raadpleeg dan uw arts.

Fabrikant:
Biohorma BV
J.P. Broekhovenstraat 16
8081 HC Elburg

Traditioneel kruidengeneesmiddel RVG 100864

De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte

10-2015

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder