Test alert message!

Tijdens en na de overgang verandert het vrouwelijk lichaam. Famosan Overgang Totaal biedt brede ondersteuning bij verschijnselen die kunnen voorkomen tijdens en na de overgang(1). Het is een 100% natuurlijk product en houdt het overgangsproces intact(1). Deze combinatie van plantenextracten en mineralen helpt je lichaam te ondersteunen en in balans te houden1 en draagt bij aan een normale hormoonhuishouding(3). Hierdoor blijft u zich prettig en energiek(4) voelen tijdens overgang.

Met Cimicifuga(1) en duindoornbes(2) bij
* (1) Opvliegers
* (1) (Nachtelijk) transpireren
* (1) Stemmingswisselingen
* (2) Droge huid, ogen, vagina en mond

Met zink(3) goed voor
* Een normale hormoonhuishouding
* Een normale (vet)stofwisseling
* Het gezond houden van huid, haar en nagels

Met magnesium(4) goed voor
* Geestelijke veerkracht en emotionele balans
* Bij vermoeidheid en futloosheid
* Het geheugen
* Het behoud van soepele spieren en sterke botten

De overgang
Rond het 47ste levensjaar begint het lichaam van een vrouw zich voor te bereiden op het beëindigen van de vruchtbare periode. De eicellen zijn dan bijna op, waardoor de eierstokken minder oestrogeen aanmaken. Dit is merkbaar aan de menstruatie. Deze wordt onregelmatiger en stopt gemiddeld rond het 52ste levensjaar helemaal. Tijdens en na de overgang verandert het vrouwelijk lichaam. De overgang kan gepaard gaan met overgangsverschijnselen.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder