Test alert message!

Astragalus Membranaceus, ook wel de vlezige hokjespeul genoemd, is een bloeiend Chinees kruid en kent tal van gezondheidsvoordelen. Astragalus Membranaceus ondersteunt het immuunsysteem en is ter bescherming van gezonde cellen en weefsels.
Astragalus Membranaceus kan ook ingenomen worden voor de ondersteuning van gezonde hart- en bloedvaten en voor de ondersteuning van het hart. Tevens draagt het bij aan een goede geestelijke en fysieke balans. Het draagt ook bij aan een normale bloedsuikerspiegel en het ondersteunt de nierfunctie. De koosjer capsules zijn vegetarisch, gemaakt van cellulose en voorzien van een coating, die bestand is tegen maagzuur en ervoor zorgt dat de Astragalus niet vrijkomt voordat de darmen bereikt zijn.

Samenstelling : Astragalus (Astragalus membranaceous) 360 mg 25:1 extract wat overeenkomt met 9000 mg

Ingrediënten : Astragalus 360 mg, cellulose (capsule)

Dosering : 2 tot 3 capsules per dag innemen, bij voorkeur voor de maaltijd. Houdt u zich aan de aanbevolen dosering.

Bewaring : Bij kamertemperatuur (15-25ºC) op een droge, donkere plaats bewaren. Deze niet licht doorlatende verpakking zorgt ervoor dat de kwaliteit zo lang mogelijk behouden blijft.

Voedingssupplement : Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde
levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Bij doktersbehandeling, zwangerschap of het geven van borstvoeding, altijd eerst uw arts of apotheker raadplegen voordat u voedingssupplementen gebruikt.

Inhoud : 90 capsules.

Buiten bereik van jonge kinderen houden

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder