Test alert message!

Attends Soft 3+ Extra Plus, een uiterst zachte inlegger

Geschikt bij licht/matig urineverlies, productlengte: 36cm

Heeft een luchtdoorlatende buitenlaag

Kan in eigen ondergoed gedragen worden

Attends Soft zijn uiterst comfortabele en zachte inleggers geschikt voor zeer lichte tot zware urine incontinentie. De inleggers hebben een fixatiestrook en kunnen in eigen (aansluitend) ondergoed worden gedragen. De superabsorberende dubbele kern zorgt voor maximale veiligheid tegen doorlekken, het behoud van een comfortabele droge huid en sluit nare geurtjes in.


Attends Soft zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en absorptieniveaus: 0, 1, 2, 3, 3+, 4, 5, 6 en 7.


- Luchtdoorlatende buitenlaag. Deze voelt zacht en comfortabel aan en zorgt er ook voor dat de huid kan blijven ademen. Dit zorgt voor een goede conditie van de huid.


- De absorptiekorrels in de kern zetten vocht om in een gelachtige massa. Dit heeft een neutraliserende werking en vermindert de kans op onaangename geurtjes.


- Zachte, huidvriendelijke bovenlaag.


- Dit bevordert de hygiëne en het product kan eenvoudig en discreet meegenomen worden als u niet thuis bent.


- De Actieve Zone bevindt zich in de kern van het product en garandeert een hoge absorptiecapaciteit daar waar het daadwerkelijk nodig is. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog en zorgt voor extra veiligheid tegen doorlekken.


- Quick-Dry is de aquisitielaag en bevindt zich direct onder de zachte bovenlaag. Deze laag absorbeert de urine snel en zorgt ervoor dat het vocht niet meer in aanraking komt met de huid. Hierdoor blijft de huid comfortabel droog en wordt het risico op lekkage aanzienlijk verminderd. De vezels hebben de capaciteit meerdere scheuten urine met dezelfde efficiëntie te verwerken.


- De producten van Attends worden dermatologisch getest en goedgekeurd op huidvriendelijkheid door proDERM, "Institute for Applied Dermatological Research", Hamburg, Duitsland.


Samenstelling

Buitenlaag: Zacht non-woven met luchtdoorlatende eigenschappen

Absorptiekern: 2 lagen absorptiekern van vezels, Superabsorberende Polymeer korrels en synthetische vezels met Quick-Dry absorptielaag

Bovenlaag: Non-Woven


Gebruik

Kan in eigen ondergoed gedragen worden

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder