Test alert message!

 

Batiste Droogshampoo is geschikt voor elk haartype en elk product heeft z’n eigen heerlijke geur, voor ieder wat wils. Probeer ze uit en ontdek de Batiste Droogshampoo die het beste bij jouw haar en stijl past.

Batiste Hint of Color Droogshampoo – perfect voor gekleurd haar             

Batiste Dark & Deep Brown droogshampoo  is perfect voor zwart en donkerbruin haar. Batiste Dark & Deep Brown droogshampoo helpt ook met verbergen van uitgroei van gekleurd haar.

Tip: probeer de Batiste Dark & Deep Brown droogshampoo ook als je blond haar hebt, voor een apart effect in je haar.


Batiste Droogshampoo is geschikt voor elk haartype en elk product heeft z’n eigen heerlijke geur, voor ieder wat wils. Probeer ze uit en ontdek de Batiste Droogshampoo die het beste bij jouw haar en stijl past. Batiste Hint of Color Droogshampoo – perfect voor gekleurd haar Batiste Dark & Deep Brown droogshampoo is perfect voor zwart en donkerbruin haar. Batiste Dark & Deep Brown droogshampoo helpt ook met verbergen van uitgroei van gekleurd haar. Tip: probeer de Batiste Dark & Deep Brown droogshampoo ook als je blond haar hebt, voor een apart effect in je haar.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder