Test alert message!

Biotona Bio Cacaopoeder Raw is afkomstig van de bonen van Theobroma cacao, een boom die groeit op de vruchtbare grond in de Zuid-Amerikaanse wouden. Oorspronkelijk werd cacao gebruikt door de Azteken en Maya’s bij spirituele rituelen, maar werd door de Spanjaarden in Europa geïntroduceerd. Voor Biotona Cacaopoeder worden 100% biologische Criollo cacaobonen uit Peru gebruikt, afkomstig van bomen op een mineraalrijke vulkanische grond. Het poeder wordt via een ambachtelijk proces door koude persing gewonnen uit gefermenteerde en zongedroogde bonen. Het resultaat is een 100% puur en raw cacaopoeder, onveranderd, ongezoet en met behoud van alle fytonutriënten van natuurlijke oorsprong! Een eerlijk product in alle betekenissen van het woord.

Ingredienten
Cacaopoeder* (Theobroma cacao) (100%).
*biologische teelt

Voedingswaarde per 100 gram  
Energetische waarde 1582 kJ - 378 kcal
Vetten 14 g
waarvan verzadigde vetzuren 6,4 g
Koolhydraten 25 g
waarvan suikers 8,1 g
Voedingsvezels 22 g
Eiwitten 26 g
Zout 0,03 g

Gebruik
Roer Biotona Bio Cacaopoeder Raw in (plantaardige) melk, aangezoet met Biotona SuperSweet of ander zoetmiddel. Probeer het ook eens samen met andere superfoods in een heerlijke smoothie of als ingrediënt in allerhande gerechten of gebak

Koel, droog en in het donker bewaren.

Fabrikant
KeyPharm Laboratories
Siemenslaan 11
8020 Oostkamp
Belgie

 

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder