Test alert message!

Cranberry+ Balans is een voedingssupplement dat een combinatie van Cranberryextract, Zwarte populier en Vitamine C bevat. Zwarte populier is goed voor de blaasfunctie en Vitamine C ondersteunt de afweer van het lichaam.

Zwarte populier :

  • Goed voor de blaas en nierfunctie
Vitamine C:
  • Ondersteunt de afweer van het lichaam

Ingredienten : Droogextracten van kruiden, antiklontermiddel (tricalciumfosfaat), vitamine C, vulstof (aardappelzetmeel), capsulehuls (gelatine), hulpstof (zonnebloemolie).

Werkstoffen per dagdosering van 3 capsules %ADH/RI* Kruidenextracten: Cranberryextract (Vaccinium macrocarpon) gestandaardiseerd op basis van 25:1 750 mg Zwarte populier (Populus nigra) gestandaardiseerd op basis van 10:1 200 mg Vitamine: Vitamine C (ascorbinezuur) 180 mg 225% *%ADH/RI = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid/Referentie-inname.

Dagdosering: 3 maal daags 1 capsule met voldoende water innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Land van herkomst : Nederland.

Bewaring en houdbaarheid
Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Voedingswaarde Per 100 g: kcal 291 kJoule 1235 Vetten 0,5 g verzadigde vetzuren 0,5 g Koolhydraten 54 g suikers 0 g Eiwitten 17,5 g Zout 0 g

Waarschuwing : Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Land van herkomst : Nederland

Bewaring en houdbaarheid :Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten op kamertemperatuur en altijd buiten het bereik van kinderen! Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht. De minimale houdbaarheidsdatum van dit preparaat staat vermeld op het doosje.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder