Test alert message!

Door seizoenswisseling kan de conditie van het haar achteruit gaan. In de winter kan het extra verzorging nodig hebben door de barre weersomstandigheden buitenshuis en de warme, droge lucht binnenshuis. En tijdens de zomer kan het haar zijn natuurlijke glans verliezen en heeft het haar het te verduren door het chloor in het zwembad, het zout in zeewater en overdadig zonneschijn.

Sterk en glanzend haar1 Met Haar Totaal Balans houd je, door toevoeging van Zink, je haar sterk, glanzend en in goede conditie, ook tijdens seizoenswisseling. Deze haar formule draagt door Biotine en Selenium bij aan normale haargroei. Het mineraal koper is toegevoegd aan Haar Totaal Balans omdat het bijdraagt tot een normale pigmentatie van het haar.

Biotine en Selenium: – Dragen bij aan normale haargroei

Zink1: – Houdt je haren sterk – Voor het behoud van glanzend haar

Koper: – Draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar

Ingredienten: Verdikkingsmiddelen: maltodextrine, natriumcroscarmellose; mineralen; vitamines; inositol; choline; MSM; vulstof:microkristallijne cellulose; aminozuren; PABA; antiklontermiddelen: siliciumdioxide, stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat; emulgator: Arabische gom; glansmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, glycerine; heermoes (Equisetum arvense); kleurstoffen: titaandioxide, ijzeroxide.

Een tablet bevat aan werkstoffen %ADH/RI*
Vitamines:
Vitamine B3 35 mg 219%
Vitamine B5 50 mg 833%
Vitamine B12 6 µg 240%
Foliumzuur 400 µg 200%
Biotine 100 µg 200%
Mineralen:
Jodium (verkregen uit blaaswier) 18 µg 12%
Koper 1 mg 100%
Mangaan 5 mg 250%
Selenium 100 ug 182%
IJzer 18 mg 129%
Zink 15 mg 150%
Aminozuren:
L-Methionine 20 mg
L-Lysine 20 mg
L-Cysteine 20 mg
Kruidenextract:
Heermoes kruid (Equisetum arvense)
gestandaardiseerd op basis van 5,2:1,
komt overeen met 52,1 mg vers heermoes kruid 10 mg
Overige voedingsstoffen:
Inositol 125 mg
Choline 118 mg
MSM (Methylsulfonylmethaan) 100 mg
PABA (para-aminobenzoezuur) 30 mg

Van de mineralen en spoorelementen zijn de essentiele hoeveelheden vermeld. *%ADH/RI = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid/Referentie-inname.

Dagdosering: dagelijks 1 tablet voor de maaltijd met voldoende water innemen. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Dit betreft een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Waarschuwing Raadpleeg bij combinatiegebruik met medicijnen altijd uw huisarts. Haar Totaal Balans is een voedingssupplement en valt in de categorie vitaminen, mineralen en kruiden. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

Bewaring en houdbaarheid Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten op kamertemperatuur en altijd buiten het bereik van kinderen!

Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

De minimale houdbaarheidsdatum van dit preparaat staat vermeld op het doosje.

Land van herkomst: Engeland.

Bewaar na het gebruik dit product donker, goed gesloten, op kamertemperatuur en altijd buiten bereik van kinderen. Vermijd bij het bewaren de invloed van direct zonlicht.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder