Test alert message!

CHI Citrusmix airspray

Een citrusfestival van grapefruit, sinaasappel en citroen pept elke ruimte op met een opmonterende energie. Het vleugje patchouli is toegevoegd om de geur langer vast te houden van deze citrus invasie in elke ruimte. Om blij van te worden! 

- De essentiële olie van citroen brengt de zon in huis en werkt als een sterke zuiveraar van de omgevingslucht.
- De essentiële olie grapefruit maakt blij, zuivert de lucht en zorgt voor energie en beweging.
- De essentiële olie zoete sinaasappel is een van de zonnekoningen. De olie heeft een grote waarde bij psychische en lichamelijke problemen. 
- Sinaasappel werkt opmonterend, ontspannend en het is een effectieve luchtzuiveraar.
- De essentiële olie patchouli doet denken aan pepermunt. De olie werkt aardend en opmonterend en is goed in te zetten bij stress en vermoeidheid.

Chi Airsprays
De afgelopen 25 jaar heeft Chi Natural Life een serie effectieve, doelmatige Airsprays ontwikkeld om snel ruimtes van een prettige geur te voorzien. Deze Chi Airsprays  bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten namelijk biologische alcohol en een mix van essentiële oliën. Een krachtig mengsel van aangename aroma’s die elke ruimte kunnen parfumeren met lucht verbeterende, 100% plantaardige ingrediënten.

Samenstelling
Citrus limonum, Citrus x paradisi, Citrus sinensis, Pogostemon cablin

Gebruik
Hoe werkt het?
De Airspray zit in een handige sprayflacon voor een snelle begeuring van de ruimte. Eén maal hoog sprayen in een kleine ruimte of in elke hoek van een grotere ruimte geeft onmiddellijk een frisse en gezuiverde lucht. Dit gebeurt doordat miljoenen moleculen zich snel in de ruimte verspreiden en de vieze luchtjes neutraliseren. Omdat je steeds maar een paar spraytjes nodig hebt, gaat deze natuurlijke luchtverfrisser lange tijd mee.

Nooit in de ogen sprayen!

Fabrikant
Chi International B.V.
Koele Mei 42
4816 JD Breda

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder