Test alert message!

Iedereen zou deze Tea Tree Eerste Hulp balsem in huis moeten hebben vanwege de vele toepassingen van deze balsem. Naast de biologische pure tea tree olie* bevat deze balsem o.a. ook calendula, lavendel en niaouli. Deze oliën ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en werken verzachtend en verzorgend op de huid, waardoor deze balsem de ideale hulp is bij kleine ongemakken van de huid. Om de balsem nog verzorgender te maken is de voedende en verzorgende zonnebloempitolie toegevoegd. Dit maakt dat deze tea tree zalf speciaal geschikt voor de verzorging van de rode, gevoelige en geprikkelde huid, de onzuivere huid, maar ook bij allerlei ongemakken:


- bij een rode en gevoelige huid

verzorging van ruwe, schrale of gesprongen huid

- bij puistjes en mee-eters

- bij zonnebrand

- verzorging van tattoos

- bij kloofjes

- bij eelt

- algehele voetverzorging

- verzorging en verzachting van de huid bij insecten en kwallenbeten

 

*Tea Tree olie is één van de meest bekende etherische olie en wordt ook wel wonderolie genoemd. De grote bekendheid van Tea Tree olie komt door de microbenbestrijdende werking. Hierdoor is de olie zeer breed inzetbaar op verschillende gebieden


Wanneer gebruik je de Tea Tree balsem of de olie?

Pure Tea Tree olie gebruik je plaatselijk en druppelsgewijs. Denk aan een druppeltje op een insectenbeet, op een wondje of op een wattenstaafje om een puistje of lippenblaasje aan te stippen. Wanneer je Tea Tree vaker in wilt zetten en/of op grotere oppervlaktes, dan kies je voor de balsem. Denk aan een schrale huid, bij kloofjes, bij de verzorging van tatoeages, bij voetschimmel en de algehele voetverzorging. De Tea Tree olie kan uitdrogend werken (daarom werkt deze ook zo goed bij het uitdrogen van puistjes of lippenblaasjes) en daarom is het belangrijk de huid rondom de aangestipte plaats altijd goed te blijven voeden met een plantolie óf de balsem te gebruiken.


- Kloofjes, Ondersteunt herstellend vermogen huid, Rode huid, Ruwe & schrale huid, Zonnebrand / aftersun


Ingredienten

Aqua

Glyceryl stearate SE 

Helianthus annuus seed oil

Melaleuca alternifolia oil

Glycine soja oil

Cetearyl alcohol

Glycerin

Glyceryl stearate citrate

Cera alba

Lavandula angustifolia oil

Eucalyptus globulus oil

Sodium cetearyl sulfate

Melaleuca viridiflora oil

Calendula officinalis flower extract

Potassium sorbate

Sodium benzoate

Lactic acid

Linalool*

Limonene*

Geraniol*

Coumarin*


Gebruik

Aanbrengen op de huid.

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen.

Alleen voor uitwendig gebruik.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder