Test alert message!

De ‘Gorilla bar’ is gemaakt van Forastero cacao uit het Virunga National park in Congo. Een krachtige chocolade in melk (37% cacao), puur (68% cacao, alias ‘Silverback’) en extra puur (92% cacao, met arenga bossuiker).

Karaktervolle smaak van donkere cacao, zwarte bessen en een hint van limoen.

Ingredienten
68% cacaobonen, suiker, cacaoboter
Kan sporen bevatten van lactose

Voedingswaarde per 100 gram:
Energie 566Kcal / 2370KJ
Vetten: 38,0 gr.
- waarvan verzadigd: 24,4
Koolhydraten: 48,4 gr.
- waarvan 30,0 suikers
Vezels: 12,2 gr.
Eiwitten: 7,5 gr.
Zout: 0,0 gr.

Bewaren tussen de 15-18 graden

Fabrikant
Chocolatemakers
Radarweg 32A
1042 AA Amsterdam

 

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder