Test alert message!

Oorsmeer

Otalgan Oorsmeer om overmatig oorsmeer zacht te maken en te verwijderen.

Medisch hulpmiddel.

Dosering : Richt de tuit zijdelings op het oor en druppel 10 tot 15 druppels in het gehoorkanaal. Druk kort en voorzichtig het flesje om de druppels in te brengen. Sluit vervolgens het oor af met een watje, zodat het kan inwerken op het oorsmeer. Spoel na 5 tot 10 minuten de gehoorgang uit met water op lichaamstemperatuur.

Let op ! Niet zonder medisch toezicht gebruiken bij overmatig oorsmeer.

Samenstelling : Bevat glycerol, ethanol, natrium docusaat en gedestilleerd water.

Verpakking : Flesje à 10 ml.

Vorm : Vloeistof

Kleur : Transparant

Fabrikant : Vemedia B.V.

Otalgan Oorsmeer zorgt voor een schone gehoorgang. De oorsmeerprop wordt zacht gemaakt door de oordruppels en kan makkelijk worden verwijderd met een tissue.

Gebruik:

Gebruiksaanwijzing en dosering: - Richt de tuit zijdelings op het oor en druppel 10 tot 15 druppels direct in het gehoorkanaal. Druk kort en voorzichtig het flesje om de druppels in te brengen. Sluit vervolgens het oor af met een watje, zodat het kan inwerken op het oorsmeer. Spoel na 5 tot 10 minuten de gehoorgang uit met water op lichaamstemperatuur. Otalgan Oorsmeer is een medisch hulpmiddel.


Dit product bevat een stof die (ook) gebruikt wordt als biocide.
Gebruik biociden veilig. Lees vóór gebruik eerst het etiket en de productinformatie.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder