Test alert message!

De verwarmende DermaPlast® Active Warm Cream is een verzorgend, vochtinbrengend product om in te wrijven vóór en na lichamelijke belasting. Het intensieve en lang aanhoudende warmtegevoel is gebaseerd op een speciaal afgestemde formule van werkzame bestanddelen en ondersteunt de ontspanning van de spieren. De crème dringt snel in de huid en verzorgt de huid zonder deze vet te maken. 

•    Intensief verwarmende crème
•    Lang aanhoudend warmtegevoel
•    Verzorgend en hydraterend 
•    Geschikt vóór en na lichamelijke belasting
•    Ondersteunt de ontspanning van de spieren
•    Dringt snel in de huid en verzorgt de huid zonder deze vet te maken

Toepassing
De verwarmende crème is een verzorgend, vochtinbrengend product om in te wrijven vóór
en na lichamelijke belasting. 

Samenstelling
Aqua, alcohol denat, glycerin, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil, 
carbomer, vanillyl butyl ether, camphor, calendula officinalis flower extract, urtica dioica extract, allantoin, eugenia caryophyllus leaf oil, harpagophytum procumbens root extract, sodium hydroxide, eugenol, disodium EDTA, capsicum annuum fruit extract, capsicum frutescens fruit extract, d-limonene, helianthus anuus (sunflower) seed oil, sodium benzoate, linalool, citric acid, CI 15965, CI 16255

Gebruik
Wrijf een ruime hoeveelheid crème in de gewenste spierzone voor of na elke oefening of activiteit.

Waarschuwingen
Geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. De intensiteit van het warmtegevoel is afhankelijk van het individu. Was de handen zorgvuldig na elk gebruik. Vermijd na gebruik bijkomende warmtebronnen zoals douche, bad of sauna. Test de individuele intensiteit / tolerantie op een klein huidoppervlak alvorens het product op grote oppervlakken aan te brengen; indien nodig met koud water en zeep verwijderen.

Contra-indicaties
Niet onder occlusieve verbanden aanbrengen. Niet op de slijmvliezen, op open wonden of rond de ogen aanbrengen/ enkel op intacte huid aanbrengen.

Fabrikant
Paul Hartmann BV
Kerkenbos 11-03d
6546 BC Nijmegen

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder