Test alert message!
Heerlijk reinigende en verfrissende doekjes voor de huid. Dat zijn deze Dettol 2-in-1 Hygiënische Doekjes! Handig voor onderweg en om je handen lekker fris en fruitig te houden. De doekjes zijn zacht en verzorgend voor de huid en zijn klinisch getest. Eenvoudig, snel en gemakkelijk. Ideaal voor het hele gezin!

Dettol 2-in-1 Hygiënisch Doekjes:
• Mild voor de (kinder)huid en dermatologisch getest
• Verfrissend en hygiënisch
• Handig voor onderweg

Gebruik
Open de hersluitbare plakstrip en neem een doekje uit de verpakking. Maak de handen, armen of een ander huidoppervlak schoon. Na gebruik de plakstrip weer goed sluiten om uitdrogen van de overige doekjes te voorkomen. Gooi gebruikte doekjes weg. Spoel de doekjes niet door het toilet, de doekjes zijn niet biologisch afbreekbaar.

Ingrediënten
Aqua, propylene glycol, dimethicone, polysorbate 20, potassium sorbate, xanthan gum, parfum, butylphenyl methylpropional, citral, limonene, linalool, disodium EDTA, benzyl alcohol, glycerin, chlorphenesin, citric acid.

Waarschuwingen
Niet gebruiken op een geïrriteerde of beschadigde huid. Niet geschikt voor de intieme hygiëne.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder