Test alert message!
• Dove Men+Care Clean Comfort douchegel is ontwikkeld voor de mannenhuid
• Deze hydraterende douchegel maakt de huid gezond en sterk
• De MicroMoisture technologie activeert als de douchegel gaat schuimen
• Geeft een verfrissend schone en prettig aanvoelende huid
• De douchegel heeft een werkzame formule en is gemakkelijk af te spoelen
• Dove Men+Care Clean Comfort douchegel heeft een frisse geur
Dove Men+Care Clean Comfort douchegel met MicroMoisture technologie hydrateert je huid, houdt hem gezond en beschermt tegen uitdroging. Dankzij de milde, maar goed werkzame formule reinigt Dove Clean Comfort douchegel je gezicht en lichaam grondig en zorgt hij voor een huid die gehydrateerd en verfrist aanvoelt. Deze douchegel spoelt gemakkelijk af het en zorgt voor een verfrissend schone en prettig aanvoelende huid. De unieke MicroMoisture technologie in Dove Clean Comfort douchegel wordt geactiveerd als deze gaat schuimen en helpt om het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil te houden en laat de huid gehydrateerd aanvoelen. Bovendien is de gel snel af te spoelen zonder resten achter te laten. Deze dermatologisch geteste douchegel reinigt je lichaam, laat het lekker fris ruiken en helpt je huid gezond en gehydrateerd te houden en te beschermen tegen irritatie en uitdroging. Begin je dag voortaan met een huid die gezonder, beter beschermd en verfrist aanvoelt dankzij deze krachtige, goed werkzame douchegel voor mannen.
Dove Men+Care Clean Comfort is de ultieme verzorging voor je huid met een verfijnd, houtachtig parfum van muskus en amber dat de hele dag subtiel aanwezig is.
Hoe gebruik je Men+Care Clean Comfort douchegel? Dove Men+Care douchegel is geschikt voor lichaam en gezicht. Doe een beetje douchegel op de palm van je hand. Wrijf het vervolgens tussen je handen totdat het gaat schuimen en was jezelf schoon. Alle Dove Men+Care producten zijn speciaal ontworpen om de beste verzorging te bieden voor de man met een heerlijk frisse geur.

Op de volgende pagina staan afbeeldingen van erotische producten.

Deze afbeeldingen zijn niet geschikt voor bezoekers onder de 18 jaar. U zult hier geconfronteerd kunnen worden met erotisch getinte beelden en omschrijvingen.

Om te voorkomen dat u ongewild met dit materiaal wordt geconfronteerd verzoeken wij u hieronder aan te klikken dat u akkoord gaat.

Ik heb de bovenstaande teksten gelezen en ik ga akkoord met de voorwaarden, daarbij ben ik 18 jaar of ouder